Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да прецениш колко пари ти трябват „за всеки случай”

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Как да прецениш колко пари ти трябват „за всеки случай”
Как да прецениш колко пари ти трябват „за всеки случай”
Спестяването за случаите на спешност е изключително добър начин да не бъдеш без пукната стотинка, когато ти трябват средства за наистина важни неща.

Според финансови експерти идеалната сума е еквивалентът на настоящия ти месечен доход от три до шест месеца (ако получаваш 600 лв., става въпрос за 1800 - 4800 лв.).

Може на пръв поглед да изглежда непостижимо, но аргументите за спестяването са железни – в случай на кризи като загуба на работа, нужда от спешно лечение, или проблеми вкъщи, тези пари ще са ти добра основа за справяне със ситуацията.

Ако не разчиташ само на себе си, сумата може да е по-малка, но когато работиш на работа, която е временна, макар и добре платена, кътането на повечко финанси в черната каса е от първостепенна важност.


Виж ощеНово в Cosmo