Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Имаш пратка...

Елица Иванова
 

Оценка: (0/5)

Пазаруването от чужбина през интернет вече е по-достъпно и изгодно от всякога. Време е да запретнеш ръкави и да препълниш с покупки виртуалната си кошница без да се изръсваш за доставката, митото и прочие.

Имаш поща...
Имаш поща... © Жена с кредитна карта е като луд с картечница! (Shutterstock)

Голяма част от нещата, за които харчиш най-много пари – дрехи, обувки, чанти, козметика и т.н. в САЩ и Англия са по-евтини, отколкото у нас. Това прави онлайн пазаруването през техните сайтове много по-изгодно. Много често обаче след като напълниш пазарската си чанта с официална рокля за 50$, кожени боти за 30$ и чанта за 20$ и натиснеш бутона „Купи“, оставаш разочарована, защото установяваш, че доставката до България ще ти излезе почти колкото цялата сума на покупките или по-лошо – че изобщо няма такава. За щастие, у нас вече има няколко фирми-посредници, които предлагат на ниски цени доставки на стоки и пратки до България.

Преди да направиш покупка се запознай с ценовата листа на фирмата, която си избрала. Избери посредник, който предлага  на онлайн страницата си калкулатор на разходите, защото ще можеш да пресметнеш плащанията си.


Виж ощеНово в Cosmo