Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Фън шуй за богатство

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Ако искаш да привлечеш енергиите, така че парите да дойдат при теб, ето няколко древни китайски съвета.

Фън шуй за богатство


Разтреби.Разхвърляните из къщата кашони или предмети, в които се спъваш всеки път като минаваш край тях (като например торбата за фитнес), пречат на енергията ти да се завърти правилно в жилището ти. Отдели време през уикенда, за да подредиш. Дрехите, които не си ползвала две-три години и вече не ти трябват, би могла да дариш на някоя благотворителна организация или църква.

Течове. Намери водопроводчик да оправи тези проблеми, които отлагаш от толкова време. Според фън шуй това може да са местата, откъдето изтича добрият късмет.

Счупени предмети. Ползваш нащърбени чаши или пукнати чинии, които може всеки момент да се разпаднат в ръцете ти? Веднага ги отстрани от къщата си, защото те са символ на разорението.

Почиствай редовно. Създай си навик да разчистваш всяка седмица старите вестници и списания и всякакви други неща, за да не се блокира притокът на енергия у вас.


Виж ощеНово в Cosmo