Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Финансови услуги

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Ако ти предстои да сключиш застраховка в началото на новата година или си решила да  защитиш парите си заради кризата, като направиш инвестиция, непременно трябва да знаеш няколко общи правила, за да се предпазиш от измами.

Финансови услуги
© Shutterstock


Първо провери дали фирмата е регистрирана от Комисията за финансов надзор. За да се подсигуриш, е най-добре да потърсиш услугите на финансов консултант, въпреки че тази професия все още не е много разпространена у нас. Имай предвид, че някои консултанти могат да те информират за всички продукти на пазара, някои – само за ограничен кръг продукти в рамките на определен набор от финансовите продукти, които те познават, а трети – само за продуктите на тяхната компания.

Не приемай финансовите реклами за чиста монета – те все пак са само реклами и представят единствено добрите страни на продукта.


Виж ощеНово в Cosmo