Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Делнични финансови проблеми

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

undefined
Не оставяй делничните финансови проблеми да те изплашат.
Пребори се със страховете си...

Навлез в темата.
Не се стресирай, когато служителите в банката или някоя друга финансова институция употребяват професионален жаргон, който сякаш предполагат, че владееш. Когато нещо не ти е ясно, задавай въпроси докато не го схванеш. Настоявай да ти дадат пример с конкретни цифри, независимо колко пъти са ти обяснили какво е „револвираща лихва“.

Огледай се.
Ако имаш само една сметка, по която ти превеждат заплатата, и решиш да използваш друга банкова услуга като например кредитна карта, ипотека или кредит, вероятността някоя друга банка да предлага по-добри условия от тези на „твоята“ е голяма. Затова си струва да проучиш на няколко места и едва тогава да решиш.

Имай поглед.
Никой не изпада в захлас пред прииждащите в пощенска кутия сметки и банкови извлечения. Но вместо да ги оставяш да си седят в пликовете, по-добре е да ги прочетеш, за да си наясно колко пари дължиш и какви суми харчиш за комунални нужди. Само час-два месечно ще ти стигнат, за да прегледаш какво се случва с финансите ти и ако има нещо нередно, веднага ще го хванеш.


ИЗПОЛЗВАЙ ЗА СПЕСТЯВАНЕ МЕСЕЧЕН ДЕПОЗИТ, ЗАЩОТО НЯМА ЛЕСНО ДА СЕ ИЗКУШАВАШ ДА ТЕГЛИШ ОТ НЕГО.


Виж ощеНово в Cosmo