Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 празнични грехове

 

Оценка: (0/5)

4 празнични грехове
© ANNE FOUGEDOIRE FERREZ
Пазаруването по Коледа може да те разори, ако не внимаваш.

Размотаваш се

Има хора, които купуват коледните подаръци през юли. Колкото по-рано, толкова по-добре. Дори да не можеш да си го представиш, поне намисли колко и какви подаръци ще правиш и каква сума можеш да отделиш за тях, след което направи бърз набег по магазините и ги накупи.

Чувството за вина

Подаряваш ли неща не с удоволствие, а защото “така трябва”? Притесняваш ли се, че ако направиш по-семпъл подарък на някого, той/тя може да се обиди? Подаръците са важна, но не задължителна част от коледната програма, и не е казано, че трябва да се разоряваш. По-добре да измислиш нещо оригинално, отколото да се изръсиш за скъпа и ненужна вещ.

Гордост (и предразсъдъци също)

Това не е състезателна игра и не се налага ти да блестиш с най-скъпите подаръци (дадени и получени). Преди всичко, колкото и банално да звучи, е важен жестът.

Гледаш в една точка

Само защото е Коледа, ще получиш хиляди предложения за суперпромоции и почти 0%-тови кредити и лизинги. Но преди да дадеш парите си спомни, че ще дойде време, когато ще трябва да ги връщаш и много, много скоро ще съжаляваш, че си се изкушила.


Виж ощеНово в Cosmo