Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 начина евтиният подарък да изглежда луксозно

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Виж как майсторски да издокараш скромното си подаръче, така че приятелката ти дори да не предположи каква е цената му.

4 начина евтиният подарък да изглежда луксозно
4 начина евтиният подарък да изглежда луксозно


1. Отиди в магазин за един лев и избери добре красиви продукти за баня (сапуни, свещи, декоративни гъби...) в допълващи се цветове. Опаковай всичко заедно в една кошница, която можеш да вземеш пак оттам и я подари като комплект за СПА. Подаръчните кошници винаги изглеждат скъпо, а разнообразието я кара да си мисли, че е получила повече.

2. Намери евтина ваза от някоя сергия. Опаковай я в специално фолио (ако ти е останало от някой уред) и я сложи в кутия, увита в подаръчна хартия. Когато отвори подаръка и види колко внимателно е опакован, ще заключи, че явно вазата е суперкрехка – безценно усещане!

3. От магазин за алкохол или хипермаркет избери бутилка френско вино с красив етикет за десетина лева. Стига получателят да не е голям познавач, ще помисли, че е специално. Увий го в красива хартия и панделка на върха – така ще изглежда още по-луксозно. 

4. Купи хубав ключодържател. После го занеси да инкрустират инициалите на получателката и го подари в кутийка за бижута (избери някоя от магазин за един лев). Тя ще бъде толкова трогната от факта, че подаръкът е личен, че изобщо няма да се замисли за цената.


Виж ощеНово в Cosmo