Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 факта за твоята карта

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Кредитна или дебитна, банковата ти карта е невероятно важна във всеки момент. Изброяваме основните фактори, които трябва да имаш предвид, когато си издаваш нова.

4 факта за твоята карта
4 факта за твоята карта

Годишна такса
Провери дали има годишна такса и каква е тя. Някои банки имат безплатна първа година, но задължително трябва да разбереш дали това те обвързва с договор за по-дълго ползване на картата.

Банково обслужване
Много е важно банката ти да работи в удобни часове и да има телефони, на които да се обадиш денонощно, ако например картата ти е открадната, или заподозреш, че има нещо нередно в сумата.

Лихви и такси
Сравни лихвите, които ти се предлагат от различните банки, както и таксите, които взимат за всяка услуга – от тегленето на банкомат до блокиране и отблокиране на карта.

Кредитен лимит и овърдрафт
Ако имаш чисто кредитно досие и официални доходи се разтърси за банка, която ти дава най-висок лимит по кредитната карта. Овърдрафт по дебитната карта също е вариант, към който можеш да се насочиш, но внимателно проучи условията по него.


Виж ощеНово в Cosmo