Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Убиец в женските гърди

 

Оценка: (0/5)

 
 

Искаш нов бюст? Прочети историята на Кати, която едвам не загуби живота си заради сииконовите импланти.

Убиец в женските гърди

38-годишна многодетна майка беше на косъм от смъртта заради силикон в бюста.

10 проблема с гърдите, които само жените могат да разберат

Кати Ричмънд от Бъркшир, която отглежда четири деца, през последните 9 години не спира да боледува. Неприятностите я преследват една след друга. В началото младата жена не подозира откъде идва проблемът, но... Оказва се, че виновник за всичко са силиконовите импланти в гърдите й. След като тя през 2009 г. увеличава размера на гърдите си с четири размера, животът й рязко се променя.

►►►Как се променят женските гърди с годините

Проблемите със здравето при англичанката започват две години след операцията. Тя е постоянно уморена, връща се и детската й астма, появява се гъбична инфекция, която се разпространява и по китките на ръцете, лицето й започва да се подува, кожата й се покрива с пигментни петна и се бели. Заради всички тези проблеми се налага Кати да се откаже от работата си като фитнес инструктор и да похарчи за лечението си около 60 000 паунда.

Убиец в женските гърди

Младата жена разказва, че е била при какви ли не лекари, търсила е помощ в нетрадиционната медицина и хомеопатията. Правила си е иглотерапия, масажи, дори се е обърнала към духовното и е опитала да отстрани проблема с позитивно мислене. Но нищо, не й помага.

„Вече се приготвях за смъртта“ – споделя отчаяната Ричмънд. Докато един ден поредният хомеопат, на чиято врата тя е почукала, се усъмнява, че всички тези проблеми идват от силиконовите й импланти.

Кати признава, че едва тогава се е замислила и е разбрала, че наистина именно след увеличаването размера на гърдите проблемите са започнали. И решава веднага да махне имплантите. И, чудо! Нещата се нормализират.

Убиец в женските гърди

„Искам с разказа си да помогна на други жени, попаднали в моята ситуация. Не казвам да се откажете от пластичната хирургия, а просто да поддържате гърдите си в добро състояние. Никога не съм се оплаквала от бюста си. Винаги ме е устройвал. Но след ражданията той малко промени формата си, затова реших, че ще направя гърдите си идеални. Първоначално бях много доволна от резултата, но не след дълго се появиха проблемите“ – разказва англичанката.


Виж ощеНово в Cosmo