Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Съвети за хубави зърна

 

Оценка: (0/5)

 
 

Най-горещият и нов аксесоар е нещо (ъъ, неща), което вече имаш: зърна.

Съвети за хубави зърна

Кендъл Дженър се снима така, че да се виждат, Емили Ратайковски също смята, че да се крият зърната е демоде, съдейки по последните ѝ снимки в Instagram. Бела Хадит не се притесни на ревю в Париж, когато лявото и зърно се откри и не си направи труда да го скрие. И въпреки това, тези обекти на нашия интерес и пигментните ареоли, около тях, са най-малко разбраната чат от гърдите ни. Те си имат особености и здравни проблеми, както всяка друга част от тялото ни. Затова ти представяме малко информация за зърната и обучение, свързано с ареолите.

Каква форма са твоите?

Това са три от най-често срещаните форми, посочва Алиса Дуек, автор на A to Z for Your V.

Изпъкнали

Тези приятелчета излизат напред пред ареола, а когато стане студено се свиват навътре, вместо да изпъкнат навън.

Виж кои звезди обичат да се разхождат без сутиен (снимки долу):

Звезди, които обичат да се показват без сутиен

Плоски

Обикновено не бият на очи и са като палачиники – докато не ти стане студено или не се възбудиш. Жокер…ерекция на зърната.

Вдлъбнати

При един от десет човека се случва зърната да са вдлъбнати навътре. Нормално е, ако са ти така по рождение, но ако е внезапна промяна, потърси доктор за консултация.

Съвети за хубави зърна

Любопитно

Вече никога няма да попиташ „Това нормално ли е“?!?

Пъпки

Това са фоликули на косми, които са инфектирали, казва Джошуа Зейхнер, дерматолог в New York City derm. Използвай почистващи средства с бензоил пероксид, за да убиеш промъкналата се бактерия.

Допълнителни зърна

До 1% от хората имат трето зърно (Хари Стайлс има комплект), което често изглежда като бенка. Тези допълнителни бройки се оформят преди раждането и не трябва изобщо да те притесняват.

Изпъкналости

Това са малки набъбнали жлези на ареолите и гърдите, които отделят влага, която може да те предпази в сухото и студено време от треперене при упражнения и сучене на бебето.

►►►8 вида зърна в света: виж кои са твоите

Косми

Малки косъмчета са нещо нормално. Наблюдавай само дали ще се променят. Ако станат плътни и неравни, това може да е сигнал за хормонални смущения и заболявания като поликистоза на яйчниците.

Течение

Нормално е, ако си бременна. Но ако се появи от никъде това течение, може да е сигнал за някакви сериозни проблеми, понякога и рак, затова се обърни към специалист, за да получиш експертно мнение и оценка.

Прочети това, преди да опиташ нещо модерно

Съвети за хубави зърна

Филъри

Повечето пациенти искат да им се инжектират филъри, за да имат 24/7 щръкнали зърна. Но както при всяка инжекция, са възможни странични ефекти, затова се увери, че поверяваш тялото си на сертифициран за тази процедура специалист.

Лепенки

Изкушаваш се да си сложиш блестящи стикери на зърната, като тези на Майли Сайръс или Ники Минаж? Давай, но имай предвид, че ако поседят по-дълго, се получава нежелата реакция след махането им и мястото изглежда като гаден обрив.

Пиърсинг

При доста от случаите на поставяне на пиърсинг мястото се инфектира, а ако обеците минават през мастната тъкан на ареолата, това може да доведе до мастит. Най-безопасно се почистват с хартиена кърпа, а не със спирт.


Виж ощеНово в Cosmo