Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Съществата, които те дебнат във фитнеса

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Лесно е да се натъкнеш на болестотворни организми там, където тренираш. Ние ще те предпазим с няколко лесни трикчета.

Съществата, които те дебнат във фитнеса

Тежести или уреди, пренасящи зараза?!

Стафилококи като MRSA. Тези подли бактерии причиняват силно заразна кожна инфекция, която изглежда като пъпка или цирей и може да се влоши дотолкова, че бактерията да навлезе в кръвообращението ти. Гледай да не се докосваш до други хора и/или принадлежностите им и покривай дори най-дребните драскотини по кожата си с лепенки.

Вируси, причиняващи простуда или грип. Тези микроби оживяват с часове по дръжките, тежестите и други твърди повърхности. След използването на някой фитнес уред не докосвай лицето си, преди да си измила ръцете си със сапун. И, естествено, стой настрани от оборудването, което е използвал някой, който кашля, киха или подсмърча.

Гъбични инфекции. Гъбичките се изхранват на влажни топли места като пода на съблекалнята или килимчето ти за йога. Носи си джапанки от вкъщи, когато взимаш душ във фитнеса и си носи свое лично шалте за йога.
 

 
Здравен съветПрави си почивки за разходка, докато си на работа. Степента на смъртност при хората, които ежедневно са в седнало положение повече от шест часа е много по-висока от тази при хората, които са в движение.

Виж ощеНово в Cosmo