Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Стриите вече участват в рекламите за бельо

 

Оценка: (0/5)

Една от последните марки, решила да зареже усъвършенстващите женските тела умения на Photoshop е Misguided. Промените се виждат при представянето на новата колекция бельо на английската марка на официалния й сайт.

A post shared by MISSGUIDED (@missguided) on

Жените не се притесняват да показват стриите си в Instagram. Виж как (снимки) >>>

Жените, които обичат своите стрии

Може би най-голямата разлика от нормалните снимки на модели по бельо е, че стриите на жените се виждат съвсем ясно.

Вместо идеално гладката, бронзова кожа, която сме свикнали да наблюдаваме, тук моделите гордо позират със своите „тигрови шарки“, както веднъж Салма Хайек гордо нарече стриите.

Стриите вече участват в рекламите за бельо

Освен стриите, на кадрите виждаме и жени с други „недостатъци“ по тялото – бенки и косми по ръцете. Най-добрата новина е, че онлайн потребителите никак не са отвратени от разкриващите истината за женското тяло снимки, даже напротив – аплодират решението на марката.

Стриите вече участват в рекламите за бельо

Представител на Misguided, Саманта Хелисгю, сподели официалното становище на марката по темата с необработените кадри:

„Като бранд, ние знаем, че имаме задължение към обществото, а именно да поддържаме младите жени, карайки ги да се чувстват по-самоуверени – написа тя. - За това сме тръгнали на мисия да направим точно това, като показваме на нашите клиенти, че е нормално да приемат „недостатъците“ си, отпразнуват индивидуалността и да не се опитват да постигат образ, който някой друг е наложил като перфектен. Защото, на практика, перфектността не съществува.

Не ни остава нищо друго, освен да аплодираме изявлението. В очакване сме и други марки да последват примера.


Виж ощеНово в Cosmo