Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Откриха най-добрия път към кратката менструация

 

Оценка: (0/5)

Хей, коя жена не обича да е в цикъл? Коя не обича болката, неизбежното протичане, петната, подуването и удоволствието да танцуваш необезпокоявана в бели панталони, както правят момичетата от рекламите за дамски превръзки? Ние не обичаме!

Откриха най-добрия път към кратката менструация

Макар някои варианти на контрацепция чувствително да съкращават периода на менструацията, не всеки има желание да ги приложи. Но нека бъдем честни. Ако имаше безотказен метод, който да съкращава времето на ежемесечното кръвотечение и да не включва противозачатъчни, би ли се спряла на него? Да, да и пак да!

►►► 13 трика за безболезнена менструация

Според завеждащия отдела по гинекология към Университета в Мичиган, д-р Дий Фенър, добрият стар оргазъм може да е ключът към по-кратката менструация.

„Въпреки че не са правени изследвания по случая, абсолютно вярно е, че менструалната кръв се изтласква извън матката по време на оргазъм“, обяснява Фенър пред сайта Metro.

На практика, контракциите на матката, които са резултат от оргазма, помагат на кръвта да се изтече по-бързо. За щастие, оргазмът си е оргазъм и без партньор, така че ако нямаш гадже подръка (или той е един от онези мъже, които не правят секс, когато жената е в цикъл), винаги можеш да си доставиш удоволствие сама. 


Виж ощеНово в Cosmo