Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

От какво зависи теглото на детето ти?

 

Оценка: (0/5)

Теглото на бащата е рисков фактор за килограмите на детето, но добрата новина е, че може да бъде контролиран, откриха финландски изследователи след изследване на 4000 деца между 7 и 16 години.

От какво зависи теглото на детето ти?

Със сигурност всеки родител би искал да знае дали детето му е предразположено към затлъстяване. Ново проучване установи, че индексът на телесна маса на бащата до голяма степен предсказва фигурата на наследника.

Много важни са хранителните навици на семейството. Генетиката играе огромна роля, но непълноценното хранене и липсата на физически упражнения излагат децата на голям риск. Това обяснява и защо в семейства с работещи майки, децата са по-склонни към надебеляване.

Заетите домакини имат много по-малко време да приготвят вкусна и здравословна храна за семейството и си и по-често купуват готови и мазни продукти, с които жените да си откраднат малко време за себе си.


Виж още



Ново в Cosmo