Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Носят ли щастие плочките на корема?

 

Оценка: (0/5)

 
Бодибилдингът не е всичко в живота

Изваяното мускулесто тяло не подаряват усмивка на младата спортистка Джолин Джоунс. Тя споделя, че 6-те плочки на корема не са й донесли нищо позитивно и празнува връщането си в нормалния живот.

Носят ли щастие плочките на корема?

Как тренират звездите

Джолин Джоунс предпочита да сключи мир със образа си в момента и с тялото, което притежава, отколкото да го изтезава заради спортната си кариера.

Носят ли щастие плочките на корема?

Бодибилдингът като спорт изисква много лишения, сили и себеотдаване. Това е начин на живот, построен върху ограничения и редовни тренировки.

►►►С помощта на дрехите в гардероба си можеш да оформиш тялото. Без тренировки!

Спортната кариера на 26-годишната Джолин Джоунс е успешна, макар и момичето да полага неимоверни усилия, за да постигне всичко това. Заради първите й състезания през 2015 г. на нея й се налага да свали 9,5 кг., но треньорът й решава, че това е малко, и иска от Джолин да се раздели с още 13 кг.

Носят ли щастие плочките на корема?

Момичето се отказва. Тя зарязва бодибилдинга и вече две години живее собствения си, обикновен според някои, но нормален за нея, живот.

Наскоро Джолин публикува колаж от свои снимки: на едната тя е в разгара на усилени тренировки, а на другата – както изглежда сега, две години след като е скъсала окончателно със спорта.

Носят ли щастие плочките на корема?

„Това е нетипична промяна във външността. Някои от вас може би ще кажат, че съм се запуснала. Но аз смятам, че точно обратно – намерих себе си. Осъзнах, че мога да имам повече от едно влечение в живота“, подписва поста си Джолин.

На една от снимките младата жена е напълняла с 11 килограма в сравнение с 2015 година. А отказът от активния спорт й позволява да се занимава с много други неща. Сега, вместо да стои с часове в спортната зала, Джоунс си прави походи сред природата и се среща често с приятели, за които преди това не е имала време.

Носят ли щастие плочките на корема?

„Шестте плочки на корема не ме направиха щастлива. Все нещо не ми достигаше. Сега се чувствам в мир със себе си, харесва ми как изглеждам“ – откровена е тя.


Виж ощеНово в Cosmo