Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво казват гърдите ти за твоя характер

 

Оценка: (0/5)

 
 

7-те вида гърди говорят не само за физиологическите характеристики!

Какво казват гърдите ти за твоя характер

Американски психолози, анализирайки физиката на жените, достигнаха до изненадващи изводи: много неща могат да се кажат за характера им според формата на гърдите!

10 проблема с гърдите, които само жените могат да разберат

1. Заоблени гърди

Едни от рядко срещаните форми, смятани за най-привлекателни. За този вид се борят повечето пластични хирурзи. Собственичките им обикновено са разглезени от вниманието на мъжете, много уверени, амбициозни и ориентирани към кариерата. Тези момичета никога няма да простят предателство, няма да се опитат да запазят човека до себе си на всяка цена или да страдат заради нещастна любов. Те се уважават прекалено много, за да правят компромис със себе си.

Какво казват гърдите ти за твоя характер

2. Конусовидни гърди

Тази форма на гърдите се среща най-често при жените с момчешки тип фигура. Те са приятелски настроени, често се интересуват от спорт или "мъжки" хобита като скално катерене или каяк. Тези момичета винаги са в центъра на мъжкото внимание. Отлични приятели, на които може да се има доверие. Те са наясно с всички сърдечни драми на другите и са незаменима опора в трудни моменти.

Какво казват гърдите ти за твоя характер

3. С широк гръден кош

►►►Ако гърдите ти можеха да говорят

Притежателките на този тип гърди обикновено са много отворени и искрени. Интригите и клюките са им далечни. Винаги са готови да подкрепят онези, които имат нужда от помощ, понякога за сметка на своите собствени интереси. Честността и предаността са тяхна втора природа.

Какво казват гърдите ти за твоя характер

4. Капковидни гърди

По правило тази форма говори за остра емоционална чувствителност. Тези момичета са склонни да преувеличават мащаба на проблемите си, да се притесняват за дребни неща и по принцип са много сантиментални. Именно те мечтаят за принца на бял кон, идеализират своя партньор и са много чувствителни към всякакви неуспехи. Но те ще оценят всеки романтичен жест, ще са предани на човека, който се грижи за тях и ги защитава и ще станат най-грижовните майки.

Какво казват гърдите ти за твоя характер

►►►11 неща, които никога не си знаела за гърдите си

5. Малки гърди

За тези момичета може да се каже, че са "непроницаеми". Няма такова положение, в което те могат да изпаднат в отчаяние. Винаги са пълни със сила, оптимизъм и енергия. Тя може да плаче вкъщи във въъзглавницата, но никога няма да покаже емоциите си на публично място. Същото е и с комуникацията: тя има стотици приятели, с които може да се забавлява, но близки приятели са й буквално 2-3 души, на които може да вярва.

Какво казват гърдите ти за твоя характер

6. Асиметрични гърди

Тези момичета могат да се нарекат "емоционални люлки". Една стъпка ги дели от любовта към омразата. Настроението им е променливо като времето през пролетта и може да премине от щастие към гняв за секунди. без видима причина. Въпреки това, те са способни на най-креативните идеи, нестандартни мисли и нетрадиционен подход към решаване на проблемите. Незабавно измислят няколко начина за справяне със ситуацията.

Какво казват гърдите ти за твоя характер

7. Големи гърди

Идеални домакини, готови да помогнат на всеки и да дадат мъдър съвет. В младостта си са бурни и ярки, но израстват като отговорни майки, грижовни към семейството и близките си. Могат да се справят и с най-отчайващите ситуации и да намерят правилните думи за всеки.

Какво казват гърдите ти за твоя характер


Виж ощеНово в Cosmo