Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Женените мъже гледат два пъти повече порно

 

Оценка: (0/5)

Средно един мъж гледа филми за възрастни около 40 минути три пъти в седмицата, а женените мъже го правят два пъти по-често, показват изследванията.

Женените мъже гледат два пъти повече порно

Мъжете са постоянни критикувани от нежния пол, че редовно си позволяват да гледат филми с неприлично съдържание. Но в действителност те имат научно оправдание, тъй като според изследванията порното е здравословно за либидото в дългосрочен план.

Но вместо да се карат на половинkите си, специалистите предлагат на жените просто да се включат в заниманието на мъжете и поне веднъж да погледат с тях нещо "неприлично". Това ще намали жаждата на силния пол да съзерцава чужди жени и ще подобри атмосферата в сексуално отношение. За жените е достатъчно да погледат 20 минути, за да се вдъхновят от еротичните образи и да разнообразят живота на своите съпрузи.


Виж ощеНово в Cosmo