Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Изчисли с точност овулацията си

 

Оценка: (0/5)

Вече искаш да имаш бебе? Можеш да разбереш кога е най-подходящото време да правиш секс, като си направиш тест за овулация.

Изчисли с точност овулацията си

Според националното проучване „Стил на живот и семейно планиране сред жените във фертилна възраст” почти 80% от жените между 20 и 40-годишна възраст, които планират да си имат бебе се чувстват готови да станат майки, но 60% от тях се притесняват дали ще успеят да забременеят. Изследването е направено от агенция за маркетингови проучвания „Прагматика“, по поръчка на Oview.
Ако ти също се притесняваш дали ще можеш да забременееш; нямаш търпение това да се случи; ако обичаш да планираш важните събития в живота си или искаш да знаеш с точност  кои са най-плодовите ти дни, имай предвид, че тестовете за овулация Oview, могат да ти бъдат добър помощник в тази мисия. Този тест e надежден и лесен за използване инструмент в домашна атмосфера, който определя двата най-подходящи дни за зачеване или кога е най-вероятно да настъпи овулацията ти. Той предвижда периода на овулация, като регистрира нивата на един специфичен хормон в урината – Лутеинизиращ хормон (ЛХ).
„Научно доказано е, че жената може да забременее единствено по време на овулацията, която протича в рамките на 24-36 часа, веднъж месечно. Същевременно, шансът за забременяване в този период е едва 35%. Това прави овулацията процес, който е необходимо да идентифицираме с максимална точност, за да случим бебеправеното по–бързо и лесно. За това и тестовете за овулация Oview са един инструмент за бъдещите майки, с който да забременеят по-бързо и планират по-добре”, обяснява Анелия Гроздева, бранд мениджър на Oview.


Виж ощеНово в Cosmo