Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 мита за контактните лещи

 

Оценка: (0/5)

 
 

Корекцията на зрението с контактни лещи е възможност да видиш света с нови очи.

6  мита за контактните лещи

Но мнозина се отказват от нея, защото са заблудени относно метода и неговото използване.

Предлагаме ти да научиш цялата истина.

Съвременният ритъм на живот ни кара да постигаме повече и при такова темпо е важно да се чувстваме на ниво по всяко време и във всяка ситуация. Във връзка с това не е чудно, че напоследък именно контактните лещи са станали най-популярният начин за корекция на зрението. Благодарение на своята практичност, удобство при употреба и безопасност, те са се превърнали в неразривна част от живота на милиони хора.

Въпреки че с всяка година броят на хората, които използват лещи, расте, употребата им се „забулва” с нови и нови митове, основани на незнанието на прости факти и грешното тълкуване на информацията. Дойде времето да развенчаем тези догатки и да докажем, че контактните лещи са най-съвременният и безопасен начин за корекция на зрението!

6  мита за контактните лещи

За последните няколко години технологиите в областта на контактните лещи са се развили толкова, че почти всеки може да си избере подходящи лещи. Ако си астигматик (според учените всеки четвърти жител на земята има астигматизъм в някаква степен), то ще ти помогнат торичните (за астигматици) меки лещи за коригиране на проблема.

Ако имаш късогледство или далекогледство, то еднодневните контактни лещи ще ти облекчат живота. Те не само максимално ще доближат зрнието ви до идеалното, но и ще ти отърват от грижите и почистването на лещите.

** Ако в миналото по някаква причина си взела решението повече да не носиш контактни лещи, отиди на преглед при офталмолог в оптика – лещите от последно поколение и по съвременни технологии ще те изненадат приятно.


Виж ощеНово в Cosmo