Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 чаши вода за страхотен секс

 

Оценка: (0/5)

 

 

Обезводняване + либидо = проблеми!

Обезводняването може да причини вагинална сухота, умора, главоболия и раздразнение. Просто сексът няма никакъв шанс, както и партньорът ти.

6  чаши вода за страхотен секс

„Добрата хидратация е един от основните фактори за женското либидо,“ казва доктор Патриша Джонсън. „Тя улеснява естествената лубрикация и оргазмите.“ Освен това, дехидратацията намалява количеството кислород, което достига до клетките.

Често, обаче, не знаеш, че си дехидратирана, затова най-добре пий повече вода винаги когато можеш.

Обезводняването е сериозен проблем – когато в тялото ти има недостиг на вода, жаждата е само един от признаците, но е сериозен знак, че нещо не е наред. Ако устата ти е суха и лепкава, мускулите ти се уморяват по-лесно от обикновено, кожата ти е суха и не си пишкала от сума време, значи тялото ти е обезводнено.

Основи на хидратацията

Най-важното е да поемаш вода през целия ден.

Препоръчителните количества са различни за всеки, но се смята, че 1.5 литра (шест чаши вода) са достатъчни за всеки. Но не очаквай моментален ефект и внезапно желание за секс – нужно е време изпитата вода да стигне до клетките. Обикновено са й нужни между 12 и 24 часа, затова пий редовно през целия ден, по една чаша наведнъж.

Как да разбереш дали си достатъчно хидратирана? - Проверявай цвета на урината си. Ако е тъмна, пий още вода. Ако е бистра, светложълта или почти безцветна – браво! Можеш да се отдадеш на безпаметен секс. А на всеки час засилена физическа активност, изпивай по още един литър.

Относно главоболията...

Ако наистина те боли глава и затова отказваш секс, имай предвид, че често главоболието е знак, че си обезводнена, по думите на Джонсън.

Вместо да пиеш веднага хапче за глава, изпий чаша вода и виж как ще се почувстваш след 20 минути. Много е вероятно главоболието да е изчезнало и да имаш желание за по-приятни занимания.


Виж ощеНово в Cosmo