Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Не искам да изглеждам като Кейт след раждането

Василена Цанова
 

Оценка: (0/5)

 
 

Кейт Мидълтън ражда третото си дете в 11:01 ч. В 17:04 ч., облечена, гримирана и цялата сияеща, тя се появява пред болницата, с бебето на ръце. Тежко е да си майка и бъдеща кралица едновременно.

Не искам да изглеждам като Кейт след раждането

Василена Цанова разисква колко точно тежи короната:

Вчера новините вряха и кипяха около новината, че херцогинята на Кеймбридж е приета в болницата „Сейнт Мери“, за да роди третото си дете. Тъкмо научихме новината и – хоп – петият по ред престолонаследник за английската корона вече се беше родил.

Часове по-късно, медиите бяха залети от снимките на гордите родители, принц Уилям и съпругата му, които чинно махаха на камерите и показваха на света увитото си с бяло одеялце отроче. Каква мила картинка!

Не искам да изглеждам като Кейт след раждането

Ето я Кейт – толкова красива в червената си рокля с бяла якичка, дело на дизайнерката Jenny Packham. Дори е успяла да обуе токчета, да се гримира и фризира! Колко време е минало от раждането? Точно шест часа!

Тръпки ме побиват като си спомня, че след моето раждане, едва станах да отида да се изкъпя 16 часа по-късно (поне имам извинение, защото беше секцио, а не нормално). На изписването не можех и да мечтая за токчета – желаех само да обуя добрите стари и удобни, ах, толкова удобни кецове.

Не искам да изглеждам като Кейт след раждането

Принцеса Шарлот кокетно маха на фотографите, докато баща й я води да види новороденото си братче

Естествено, не всеки подхожда към ситуацията небрежно като мен. Дори в България новоизлюпените майки, които имат желанието и средствата, могат да се възползват от услуги в родилните отделения, достойни за кралици – прическа, грим и дори изкъпване (!).

Не искам да изглеждам като Кейт след раждането

"Вече ще трябва да си отваряме очите на три", пошегува се принц Уилям, докато носеше бебето към колата

Ето защо първоначално завидях на Кейт. Като бъдеща съпруга на крал, тя има достъп до екип от професионалисти. 30-годишната асистентка на Мидълтън, например, е подготвила облеклото за първата публична поява на мама и бебе дълго преди датата на раждането. Според вътрешни източници, най-важното изискване на херцогинята относно дрехите е било да й бъдат комфортни. В режим на изчакване е била и вярната фризьорка на Кейт, Аманда Кук-Такър.

Не искам да изглеждам като Кейт след раждането

Кейт Мидълтън избира рокли на Jenny Packham и за раждането на принц Джордж през 2013 г.

После се ужасих. Коя нормална жена, родила преди часове, иска да я занимават цяла кохорта от хора? И след всичките му там процедури да се изправи пред многохилядна тълпа (и още милиони, които ще видят снимките след това) на 10ºC и да изглежда развълнувана и щастлива? Според мен, никоя!

Не искам да изглеждам като Кейт след раждането

"Да се прибираме ли?", попита загрижено принц Уилям, притеснен от ветровитото време. "Да, малко е студено", съгласи се Кейт

Тежка е кралската корона. Кейт няма друг избор, освен да понесе последствията от знатното си положение. Дори и те да вървят ръка за ръка с дизайнерски рокли с бели якички, съвършена прическа и симпатични обувки. Утешението на херцогинята е отпуската по майчинство, която според официалните сведения ще продължи до есента.


Виж ощеНово в Cosmo