Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо мъжете харесват жени с татуировки?

 

Оценка: (5/5)

Ако една жена има татуировка на тялото, е много по-вероятно да влезе в спалнята на мъжа още на първата среща, показва ново проучване на френски специалисти.

Защо мъжете харесват жени с татуировки?

Експерти провели анкета по плажовете на Бретан. 11 студентки, смятани за най-привлекателните от общо 58 участнички, посетили плажа 20 пъти. По време десет от посещенията им те носели временни татуировки на гърба, а останалите пъти били в естествен външен вид.
Защо мъжете харесват жени с татуировки?

Резултатите показват, че когато имат татуировка по тялото, е няколко пъти по-вероятно да хванат окото на плажа. Група от 400 мъже била помолена да отговаря на няколко въпроса за жените – дали биха се срещали с някоя от посочените им участнички и с кои от тях искат да правят секс. Господата били помолени да оценят привлекателността на момичетата.

Резултатите са ясни – жените с татуировки са по-привлекателни и желани от срещуположния пол. Според мнението на мъжете те са по-лесни за ухажване и е по-вероятно да се съгласят с еротични предложения още на първата среща.


Виж ощеНово в Cosmo