Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

За Деня на бикините: горещият образ на Памела Андерсън

 

Оценка: (0/5)

 
 

На 6-и юли в света се отбеляза Денят на бикините. В чест на този паметен ден Cosmopolitan решихме да не правим традиционния (вече ти доскуча, нали) подбор на плажни снимки на звездите, а да си припомним най-ефектните кадри на секс символа на 90-те – Памела Андерсън.

За Деня на бикините: горещият образ на Памела Андерсън

►►►Как се промениха банските през последните 100 години.

На 5-и юли в света се отбеляза Денят на бикините. В чест на този паметен ден Cosmopolitan решихме да не правим традиционния (вече ти доскуча, нали) подбор на плажни снимки на звездите, а да си припомним най-ефектните кадри на секс символа на 90-те – Памела Андерсън.

За Деня на бикините: горещият образ на Памела Андерсън

На 5 юли 1946 година френският дизайнер Луи Реар представя на света първия бански от две части. Тогава само стриптийзьорката Мешлен Бернадини от Casino de Paris се осмелява да демонстрира пикантния плажен костюм, състоящ се от няколко парчета плат. Тя излиза на подиума вместо професионалните модели.

Революционен и дързък според обществото, този бански дълги години е забранен. Но всичко се променя през 50-те, когато Бриджит Бардо се появява с бикини в И Бог създаде жената.

За Деня на бикините: горещият образ на Памела Андерсън

Плажовете на Италия и Франция масово се запълват с жени по бански от две части.

Сред днешните звезди е трудно да се намери такава, на която банските да стоят толкова атрактивно като на Памела Андерсън. Кадри от Спасители на плажа, на които младата тогава актриса тича по горещия пясък, за да спаси поредния давещ се, могат да се разглеждат постоянно.

Но, Памела Андерсън е красива не само в червения си прилепнал бански, който се превърна в култов.

Убеди се сама в този факт от снимките в галерията долу.

Памела Андерсън: банските са нейната втора кожа


Виж ощеНово в Cosmo