Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ужасните фотошоп заблуди на Victoria's Secret

 

Оценка: (0/5)

 
 

Първоначално предназначение да подобрят качеството на дадена фотография, програми като Фотошоп отдавна се използват за поправка на абсолютно всеки аспект от човешкото тяло.

Ужасните фотошоп заблуди на Victoria's Secret

Отново и отново, най-различни компании са обвинявани за прекаляване с Фотошопа и създаване на грешен имидж относно това как изглеждат женското тяло и лице. Всичко минава през обработка, дори елементи, за които не си подозирала.

Моделите на Victoria's Secret по бански в Инстаграм

Какво точно се случва зад кулисите на един от най-известните брандове за бельо и бански в света, Victoria's Secret, споделя един от дизайнерите, които отговарят за усъвършенстването на снимките. „Знам, че това, което правя е грешно“, коментира безжалостно тя.

1. Преди началото на снимките, всички бански костюми са натъпкани с подплънки.

„Ако човек вдигне банския с ръка, той тежи заради всичките подплънки зашити в него“, казва анонимния Фотошоп дизайнер.

2. Моделите носят сутиени под горнищата на банските, за да изглеждат гърдите им по-добре.

Разбира се, след това сутиенът „магически“ изчезва с вълшебните пръчици на Фотошоп. Проблемът според някои хора от екипа е, че този трик се прилага и при сутиените без презрамки, което прави визията нереалистична – при нормалните жени гърдите не стоят толкова повдигнати и стегнати в бански без презрамки.

►►► Виж тук 10 съвета от ангелите на Victoria's Secret!

3. След това зърната се изтриват, а гърдите се подобряват до полуда.

Ето как е възможно гърдите да изглеждат безупречно, дори в бански без презрамки! Ех,ако можеше да си вземем един Фотошоп инструмент и на плажа...
Ето как е възможно гърдите да изглеждат безупречно, дори в бански без презрамки! Ех,ако можеше да си вземем един Фотошоп инструмент и на плажа...

Дизайнерът споделя, че искат от нея да направи гърдите „по-кръгли, повдигнати, абсолютно симетрични и разбира се, по-големи“.

4. След това се премахва окосмяването по тялото.

Според дизайнера, повечето модели дори не си правят труда се обезкосмяват преди фотосесия, защото знаят, че в процеса на обработка на снимките всичко излишно така или иначе ще бъде премахнато. „Те идват и заемат класическата плажна поза с вдигнати нагоре ръце, а от подмишниците им се показват косми. И всички имат израснали косми в зоната на триъгълника, точно като нормалните жени“, разкрива тя. Това обяснява как е възможно моделите винаги да имат идеално гладко тяло.

Как изглеждаха моделите на Victoria's Secret преди и след бременността

5. Изненадващо, те не правят моделите по-слаби с Фотошоп.

Дизайнерите прибавят извивки на моделите, не ги правят по-слаби.
Дизайнерите прибавят извивки на моделите, не ги правят по-слаби.

Точно обратното – правят извивките им да изглеждат по-пищни и дори заоблят „щръкналите“ кокали по таза и ръцете. Добре тогава, защо направо не наемат по-пълни модели? Според дизайнера, Victoria's Secret са предприемали такава стъпка в миналото, но тя не е била добре приета от клиентите. Моралът на историята – по-добре е да поддържаш марки, които показват модели, които искаш да виждаш, за да се промени накрая това грешно впечатление за идеала за женска фигура.

►►► Виж тук 6 вредни диети, за които да забравиш!

6. Сменят се части от тялото на моделите (!).

Жената, която работи за Victroria's Secret казва още, че често от марката искат ръката на някой модел да бъде заменена с тази на друг. Но в повечето случаи това се случва, защото дадена поза ще изглежда по-добре след промяната, не за да изглеждат ръцете на модела по-слаби или тренирани.


Виж ощеНово в Cosmo