Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Великденски удоволствия на открито

 

Оценка: (5/5)

 
 

Великденски пикник на някоя полянка, в градината или дори на терасата между саксиите с цветя? 

Великденски удоволствия на открито

Виж как да си направиш един различен Великден на открито, с няколко от нашите идеи!

След като имаш вече боядисани яйца и добре опаковани в кошничка, виж какво друго да вземеш на пикника!
След като имаш вече боядисани яйца и добре опаковани в кошничка, виж какво друго да вземеш на пикника!

Преносим хладилник
Куулърът ще предпази напитките от парещото слънце и нахалните насекоми. Най-добрият вариант е да го напълниш с лед и да ги сложиш в тях. Направи същото и със козунака, сандвичите, зеленчуците и плодовете, просто не забравяй да ги сложиш в пликове.

Най-сладките великденски зайци

** Великденските празници чукат на вратата и ако не си избрала още къде да ги прекараш, ние имаме подходящите дестинации - една от тях е Pangkor Laut, Малайзия!

Разположен на остров Пангкор, хотелски комплекс Pangkor Laut е подходящо екзотично място, където да прекараш един незабравим Великден! Комплексът се намира по протежението на протока Малака и разполага с къщички за настаняване до морето, които  са „кацнали“ върху дървени кокили, потопени  в тюркоазените води на залива.
Разположен на остров Пангкор, хотелски комплекс Pangkor Laut е подходящо екзотично място, където да прекараш един незабравим Великден! Комплексът се намира по протежението на протока Малака и разполага с къщички за настаняване до морето, които са „кацнали“ върху дървени кокили, потопени в тюркоазените води на залива.

►►► ВИЖ и останалите  "6 екзотични места за великденските празници!"

Възглавници
Пренеси своето удобно вкъщи и сред природата. За да полегнеш или просто да седнеш на мекичко, използвай възглавници за столове, които винаги можеш да ползваш и у дома (само избери цветове, подхождащи на канапето в хола).

Най-ужасните снимки на деца и великденски зайци


Чадър
Само кремовете не помагат. Дори и в парка, коварните слънчеви лъчи ще те застигнат и за да не страдаш от болезнено изгаряне, един от лесно сгъваемите чадъри може да свърши чудесна работа. Има ги в разнообразна цветова гама. И все пак, жълтото е сред хитовете и това лято.

Комплект съдове
Бъди практична – приборите и купите, които използваш вкъщи, са тежки и са скъпи. Този проблем обаче има своето лесно и удобно решение в магазините, ти избираш!

Великденски идеи в зелено

Сгъваем стол
Искаш да се настаниш удобно на чист въздух сред природата и да си похапваш вкусен козунак и яйца... Имаме решение за теб – принцесите понякога мразят не само грахови зърна, но и обикновени камъчета и буболечки. Сгъваемите, олекотени столове са удобни и винаги могат да влязат за употреба и при неочаквани гости.

Постелка
Разгънато на земята, килимчето всъщност играе ролята на маса. Затова трябва да е и здраво, и удобно. Няма как да минеш без него, защото ще пази дрехите ти от коварните зелени тревни петна.


Виж ощеНово в Cosmo