Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Спри да се чувстваш самотна

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Спри да се чувстваш самотна
Спри да се чувстваш самотна
Скъсай сценария „Сто години самота“!

Наеми се с организацията на нечий рожден ден. Вярно, че ще трябва да прозвъниш  един куп телефони, докато избереш заведение и меню, съобразени максимално с вкуса на гостите, обаче на теб точно това ти трябва. Да контактуваш с хора.

Предприеми нещо, което максимално ангажира вниманието ти, без да те натоварва и стресира: кино, шопинг, прочит на списание, кафе с приятел, търсене на изгодна оферта за екскурзия в интернет. Позабрави за самотата, нали?

Сложи на видно място снимка, в която си в компания и всички се заливате от смях. Като се заобикаляш с нагледни примери колко различен е бил животът ти в минали моменти, подсъзнателно се настройваш на положителната мисловна вълна „Тези времена ще се върнат пак!“.

Месечен ден на приятеля
Снабдете се с един сезон на Сексът и градът, направете си по една салатка и си сипете по една ракийка. Кой твърди, че американските „блокбъстъри“ вървели само с пуканки и кола?!

23 метра
Това е приблизителното разстояние, от което можем да регистрираме нечия широка усмивка. Тъй като тя си остава най-бързото средство за показване на интерес и желание за контакт с непознато сладурче, кажи най-сетне „сбогом“ на каменната физиономия!


Виж ощеНово в Cosmo