Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ще е горещо: къде живеят най-страстните мъже

 

Оценка: (0/5)

 
 

Връзка с чужденец – упс, незабравимо преживяване, за което поне веднъж в живота си е фантазирала всяка жена. Но в коя страна да търсиш тръпката? Cosmo ще ти разкажем това-онова за мъжете по света.

Ще е горещо: къде живеят най-страстните мъже

Разгорещи се с най-горещите мъже в света - виж ги в галерията долу.

Най-горещите мъже в света

►►►Къде живеят най-красивите мъже?

Анатомията на мъжете от различните страни се различава единствено по размера на достойнството, но тази разлика има значение в единични случаи. И ако сънародниците ни са надарени със среден размер член (около 14 сантиметра), то жителите на Конго моментално грабват първа награда: средният размер на половия член при тях достига 18 см. А и именно на чернокожите мъже им се отдава да правят секс най-продължително (средно половият акт с такъв партньор продължава 24 минути).

Но... Има още едно „но“, и то е, че именно Африка заема лидерската позиция по заболеваемост от СПИН, така че, ако съдбата е решила да те свърже с африкански мачо, ще е забележително, ако в чантичката ти по случайност е попаднал презерватив.

Но ето че европейците не се налага да ги убеждаваш да използват бариерна контрацепция, нивото на сексуалното им образование е достатъчно високо, за да преценят рисковете и да вземат правилното решение относно сексуалния си живот.

Така че по-скоро той ще ти предложи да минете през аптеката по пътя към вкъщи и няма да ти се наложи да изхабиш целия си словесен запас, за да разбереш има ли под ръка презервативи.

Между другото, смело можеш да поискаш справка от европейците за сексуалното им здраве: „културата да правят справки“ ги кара редовно да се изследват и да бъдат открити пред партньорките си.

Французите

Ще е горещо: къде живеят най-страстните мъже

Ако трябва да говорим конкретно, то французите се отличават с особена любвеобилност и правят секс средно около 150 пъти в годината. Легендите за неуморните френски любовници са известни в цял свят.

Вероятно, по-рано са считали французите за най-добри любовници, но днешната статистика изглежда прекалено печално: повече от половината френски двойки са недоволни от сексуалния си живот.

►►►Разгледай мъжа като туристическа забележителност.

Испанците

За майстори в оралните ласки традиционно са сочени испанците. Наистина, ако освен кунилингус ти се прииска още и романтика, не чакай цветя от коренните жители на Испания. Те дори сметката в ресторанта по-скоро щея разделят с теб, вместо да я платят цялата.

Обаче, ако говорим за флирт, който в Испания се счита за истинска прелюдия към секса, няма равни на испанските мъже.

Колко много „умее“ един пленителен поглед в очите, който означава, че мъжът срещу теб не само се интересува от личността ти, но и очаква продължение.

При това, в различните региони на Испания мъжете също са различни: колкото по на юг отиваш, толкова повече страст и секс ще намериш.

Ще е горещо: къде живеят най-страстните мъже

Италианците

Италианците са тези, които са напълно наясно как те свалят, те са майстори в първокласния флирт и са способни да ти завъртят главата за нула време. Най-отличителната черта на италианския мъж е навикът му да демонстрира чувствата си пред теб.

Така че бъди сигурна: връзка с чужденец ще ти позволи да се къпеш в комплименти и цветя.

В леглото италианците предпочитат да отделят особено внимание на прелюдията и поставят удоволствието на жената, ако не над своето, то наравно с него.

Ще е горещо: къде живеят най-страстните мъже

Американците

Те са непринудени в секса, свикнали са да се отнасят с уважение към чувствата на партньора, така че едва ли ще чакат от теб нещо нестандартно в леглото или ще те принуждават да правиш нещо извратено.

В секса при тях всичко е пределно ясно и просто: ако искат, правят, ако не – чао. Така че, ако и двамата имате желание...

Ще е горещо: къде живеят най-страстните мъже

Англичаните

За тях може да се каже, че са равнодушни към секса. В леглото с англичанин бъди готова да правиш всичко сама, той няма да прояви кой знае какъв интерес и да се старае, за да те докара до оргазъм.

Заради факта, че англичаните могат да минат без секс спокойно месеци и дори години, за великолепни сексуални навици не може да се говори. За сметка на това в леглото с англичанин можеш да въплътиш фантазиите си, той няма да възрази, дори ако се налага да облече полицейски костюм или да се сгъне на две.


Виж ощеНово в Cosmo