Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

"Сбогом" на кофти настроението

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Думите, които изричаме, оказват влияние върху начина, по който се чувстваме. Ето защо когато си в кофти период, не си повтаряй колко зле се чувстваш, а се разсей със забавно занимание и компания.

Колкото повече се вторачваш в даден проблем, толкова повече преувеличаваш черните краски. Независимо дали обсъждаш казуса с приятелка, или просто на ум, си постави граница време, след която задължително смени темата.

И така, отворили сте Темата с приятелка. Фокусирайте се върху „Как е най-добре да се реагира”, вместо „Как човек да не се депресира сега”. Ние жените задълбаваме в чисто емоционалната страна на проблема, вместо да търсим конкретен начин да променим ситуацията.

80%
от нас твърдят, че редовните тренировки им помагат да се справят по-лесно със стреса и умората. Не обръщай гръб на спорта!


Виж ощеНово в Cosmo