Изпрати на приятелзатвори

„Не ми пука как го прави“

3127 прегледа

0 коментара

„Не ми пука как го прави“
Снимка: Мотото на Оливия: Бъди жената, на която завиждаш. (БГНЕС)
Колежката на Сара Джесика Паркър във филма Скъпа, няма не мога – умната, секси и забавна Оливия Мън – която също познаваш от Лудоториум и Железният човек 2, но освен това е и водеща и писателка – иска да сподели с теб няколко сладки съвета по важни теми... като това да не се сравняваш с други жени.

Ако трябва да определиш с от 1 до 10 степента си на тревожност, вероятно би дала 10, ако разбереш, че цялото ти семейство е заключено в горяща къща и не може да излезе. Сега повечето хора живеят живота си на 1-ва степен. Аз кръжа около 8-а... всеки ден. Винаги съм знаела, че не съм нормална. Но не по онзи забавен начин – като това да си представям как говоря с кравата, дала млякото за млечния ми десерт, а по този, който ме кара да съсипвам възможностите и връзките си.

Понеже съм по-неспокойна, не съм от тези, които ще седнат и ще чакат нещата да им се случат. Аз съм енергичен човек. За съжаление обаче, известен период от време използвах енергията си за не толкова здравословни неща, като това да се сравнявам с другите, което неизбежно доведе до смъртта на собственото ми аз. С времето научих, че е по-добре да се фокусирам върху нещо по-полезно. Предлагам ти няколко съвета, които ми помогнаха да живея живота, който винаги съм искала.

Четете още

Четете още от “Cветът около теб”

Aко TOЙ  не се обажда...
Aко TOЙ не се обажда...

Виж какво да правиш в три стъпки!

COSMO летен спринт 2014
COSMO летен спринт 2014

Единственият начин да спечелиш 1000 лв по-бързо, отколкото да ги изхарчиш!

3 грешки в твоя онлайн профил
3 грешки в твоя онлайн профил

Оправи профила си за онлайн запознанства.

Няма коментари (добави)

Няма коментари за тази статия
  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Каква е фитнес самоличността ти? Каква е фитнес самоличността ти?

Взимаш ли тренировките си прекалено на сериозно или я караш малко през просото? Направи си теста и ще разбереш дали усилията, които полагаш във фитнеса са достатъчни.

Топ оферти