Изпрати на приятелзатвори

„Не ми пука как го прави“

3129 прегледа

0 коментара

„Не ми пука как го прави“
Снимка: Мотото на Оливия: Бъди жената, на която завиждаш. (БГНЕС)
Колежката на Сара Джесика Паркър във филма Скъпа, няма не мога – умната, секси и забавна Оливия Мън – която също познаваш от Лудоториум и Железният човек 2, но освен това е и водеща и писателка – иска да сподели с теб няколко сладки съвета по важни теми... като това да не се сравняваш с други жени.

Ако трябва да определиш с от 1 до 10 степента си на тревожност, вероятно би дала 10, ако разбереш, че цялото ти семейство е заключено в горяща къща и не може да излезе. Сега повечето хора живеят живота си на 1-ва степен. Аз кръжа около 8-а... всеки ден. Винаги съм знаела, че не съм нормална. Но не по онзи забавен начин – като това да си представям как говоря с кравата, дала млякото за млечния ми десерт, а по този, който ме кара да съсипвам възможностите и връзките си.

Понеже съм по-неспокойна, не съм от тези, които ще седнат и ще чакат нещата да им се случат. Аз съм енергичен човек. За съжаление обаче, известен период от време използвах енергията си за не толкова здравословни неща, като това да се сравнявам с другите, което неизбежно доведе до смъртта на собственото ми аз. С времето научих, че е по-добре да се фокусирам върху нещо по-полезно. Предлагам ти няколко съвета, които ми помогнаха да живея живота, който винаги съм искала.

Четете още

Четете още от “Cветът около теб”

Как да се държиш с вашите
Как да се държиш с вашите

Виж какво да правиш, ако вече не живеете заедно.

Как да загубиш мъж за 10 дни
Как да загубиш мъж за 10 дни

Aко ти е писнало от него, ето то няколко идеи!

Как да се държиш с луди роднини
Как да се държиш с луди роднини

Боксовите ръкавици не са решението!

Няма коментари (добави)

Няма коментари за тази статия
  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Каква е фитнес самоличността ти? Каква е фитнес самоличността ти?

Взимаш ли тренировките си прекалено на сериозно или я караш малко през просото? Направи си теста и ще разбереш дали усилията, които полагаш във фитнеса са достатъчни.

Топ оферти