Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

„Не ми пука как го прави“

 

Оценка: (0/5)

„Не ми пука как го прави“
„Не ми пука как го прави“ © Мотото на Оливия: Бъди жената, на която завиждаш. (БГНЕС)
Колежката на Сара Джесика Паркър във филма Скъпа, няма не мога – умната, секси и забавна Оливия Мън – която също познаваш от Лудоториум и Железният човек 2, но освен това е и водеща и писателка – иска да сподели с теб няколко сладки съвета по важни теми... като това да не се сравняваш с други жени.

Ако трябва да определиш с от 1 до 10 степента си на тревожност, вероятно би дала 10, ако разбереш, че цялото ти семейство е заключено в горяща къща и не може да излезе. Сега повечето хора живеят живота си на 1-ва степен. Аз кръжа около 8-а... всеки ден. Винаги съм знаела, че не съм нормална. Но не по онзи забавен начин – като това да си представям как говоря с кравата, дала млякото за млечния ми десерт, а по този, който ме кара да съсипвам възможностите и връзките си.

Понеже съм по-неспокойна, не съм от тези, които ще седнат и ще чакат нещата да им се случат. Аз съм енергичен човек. За съжаление обаче, известен период от време използвах енергията си за не толкова здравословни неща, като това да се сравнявам с другите, което неизбежно доведе до смъртта на собственото ми аз. С времето научих, че е по-добре да се фокусирам върху нещо по-полезно. Предлагам ти няколко съвета, които ми помогнаха да живея живота, който винаги съм искала.


Виж ощеНово в Cosmo