Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

На лов за... нови приятелки

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Някога замисляла ли си се защо някои от женските ти приятелства са толкова прекрасни, а други просто са се изпарили от живота ти? Истината е, че и в отношенията ти с жените съществува период на „ухажване“ точно както при романтичните връзки и се налага да бъдеш внимателна как подхождаш.

Избягвай няколко големи грешки:

Не обявявай „любовта“ си прекалено рано
Вие двете може действително ужасно да си пасвате, но да й обявиш, че е най-добрата ти приятелка едва след няколко срещи, е почти толкова пагубно за отношенията ви, колкото да кажеш на гаджето си „Обичам те“ след няколко по-разгорещени срещи... Тези малки на пръв поглед думички са прекалено силни и ако чувствата не са взаимни, я поставяш в ужасно неловко положение, замисли се.

Избягвай да „клонираш“ стила й
Да правиш комплименти на чисто новата си дружка за супер фънки модерния й стил, е нещо съвършено мило. Но да се превърнеш в нейно копие - не! Открадни визията й и тя ще те запрати в графата „досадници“ на мига. Вместо да плагиатстваш, помоли я да излезете заедно на шопинг. Тя със сигурност ще се почувства поласкана и ето ти един прекрасен начин да се сближите.

Не прибързвай с даването на детайлна информация
Супер приятно е да си говорите за горещото сладурче, което сте видели току-що, но да й дадеш детайлна информация за похотливите му умения, е твърде много за едно ново приятелство. Да разкриваш адски много информация за личния си живот - независимо дали става дума за еротичните ти похождения, или за тежките ти семейни проблеми – не само е неуместно, но и си е доста дразнещо. Тя иска да ти бъде приятелка, а не частен психоаналитик, така че не я задръствай с ненужни подробности.

Опитай се да устоиш на изкушението да й направиш уеб проучване
Да напишеш името й в Google, може да ти изглежда съвсем безобидно действие, но неизбежно ще се изпуснеш пред нея за нещо, до което си се натъкнала там и бъди сигурна - това ще й направи ужасно впечатление! Същото се отнася за така нашумелите сайтове напоследък MySpace и Facebook. Недей моментално да й предлагаш „приятелство“ там. Така ще й покажеш, че прекалено много се стараеш и може би ще се подразни. Ако в инбокса й се покаже съобщение от теб, веднага ще й стане ясно, че си търсила факти за нея в интернет в минутката, в която си се прибрала у дома. А нека си признаем, това изглежда доста отчаяно...


Виж ощеНово в Cosmo