Изпрати на приятелзатвори

Малко красота

от Радостина Босева

6780 прегледа

0 коментара

Винаги има начин как да добавиш още повече настроение и емоция в собствения си дом. Достатъчно е само мъничко желание. И ако си настроена на такава вълна, ето ти една бърза, лесна и в същото време интересна идея как го постигнеш без особени инвестиции, разказва в блога си 79ideas.org нашата авторка.


Снимка: Радостина Босева


Начало Хубавата мисъл
Открий някоя мисъл, която действа много стимулиращо или пък навява приятни спомени. Такава, която в някакъв тежък момент ще те накара да се усмихнеш – стига само да я погледнеш и ето, надеждата се е върнала и почти си забравила това, което те е разгневило така ужасно или пък натъжило през деня.

Първо Дизайн
Поиграй си с мотивиращата мисъл, която те е вдъхновила, в някоя текстообработваща програма като Word. Не забравяй да подбереш цветовете така, че да има един контрастиращ, като зюмбюлено жълтото в нашия случай, за който са виновни и цветята. Избери си два шрифта и си поиграй с тях – ръкописен  със стандартен удебелен шрифт е добра комбинация.

Второ Рамката
Необходима е рамка за снимка, която да отива на интериора – най-добре е размер А4, за да не се налага да се изрязва хартиения лист, на който ще се принтира. Такива рамки се намират лесно - пробвай в някой фотоцентър или в по-големите магазини за дома.


Трето Печат
Разпечатай на цветен принтер – винаги можеш да отидеш до някой копирен център и няма да ти струва никакак скъпо. След това постави в рамката. Сега остава само да и намериш подходящото видно място: някъде, където погледът ти се спира често и ще постигне търсения ефект. Готово!

 
И още една идея Ако ти е трудно да си откриеш мисъл, пробвай с любимото си число, някоя специална дата или комбинация. Цифрите са много популярни напоследък.

Четете още

Четете още от “Cветът около теб”

Нощни маневри
Нощни маневри

Начинът, по който спиш, може да разкрие каква е връзката ти.

Как да се справиш с гадна колежка
Как да се справиш с гадна колежка

Виж нашите 4 идеи, които работят на 100%!

10 техники да разкараш досадници
10 техники да разкараш досадници

Внимание, вратите се затварят!

Няма коментари (добави)

Няма коментари за тази статия
  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Каква е фитнес самоличността ти? Каква е фитнес самоличността ти?

Взимаш ли тренировките си прекалено на сериозно или я караш малко през просото? Направи си теста и ще разбереш дали усилията, които полагаш във фитнеса са достатъчни.

Топ оферти