Изпрати на приятелзатвори

Малко красота

от Радостина Босева

6784 прегледа

0 коментара

Винаги има начин как да добавиш още повече настроение и емоция в собствения си дом. Достатъчно е само мъничко желание. И ако си настроена на такава вълна, ето ти една бърза, лесна и в същото време интересна идея как го постигнеш без особени инвестиции, разказва в блога си 79ideas.org нашата авторка.


Снимка: Радостина Босева


Начало Хубавата мисъл
Открий някоя мисъл, която действа много стимулиращо или пък навява приятни спомени. Такава, която в някакъв тежък момент ще те накара да се усмихнеш – стига само да я погледнеш и ето, надеждата се е върнала и почти си забравила това, което те е разгневило така ужасно или пък натъжило през деня.

Първо Дизайн
Поиграй си с мотивиращата мисъл, която те е вдъхновила, в някоя текстообработваща програма като Word. Не забравяй да подбереш цветовете така, че да има един контрастиращ, като зюмбюлено жълтото в нашия случай, за който са виновни и цветята. Избери си два шрифта и си поиграй с тях – ръкописен  със стандартен удебелен шрифт е добра комбинация.

Второ Рамката
Необходима е рамка за снимка, която да отива на интериора – най-добре е размер А4, за да не се налага да се изрязва хартиения лист, на който ще се принтира. Такива рамки се намират лесно - пробвай в някой фотоцентър или в по-големите магазини за дома.


Трето Печат
Разпечатай на цветен принтер – винаги можеш да отидеш до някой копирен център и няма да ти струва никакак скъпо. След това постави в рамката. Сега остава само да и намериш подходящото видно място: някъде, където погледът ти се спира често и ще постигне търсения ефект. Готово!

 
И още една идея Ако ти е трудно да си откриеш мисъл, пробвай с любимото си число, някоя специална дата или комбинация. Цифрите са много популярни напоследък.

Четете още

Четете още от “Cветът около теб”

7 полезни съвета, когато пътуваш
7 полезни съвета, когато пътуваш

Виж нашият наръчник за безоблачно настроение!

5 неща, които винаги да му споделяш
5 неща, които винаги да му споделяш

Бъди откровена с него!

Няма коментари (добави)

Няма коментари за тази статия
  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Каква е фитнес самоличността ти? Каква е фитнес самоличността ти?

Взимаш ли тренировките си прекалено на сериозно или я караш малко през просото? Направи си теста и ще разбереш дали усилията, които полагаш във фитнеса са достатъчни.

Топ оферти