Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кратък съновник на мокрите сънища

 

Оценка: (0/5)

 
 

Имаш успешна връзка и си щастлива, но снощи сънува как правите секс с колегата от съседното бюро.

Кратък съновник на мокрите сънища

Това означава ли, че не си щастлива в брака си? Какво означава това, че сънуваш такива сънища с мъже, които дори не са твой тип? Да не би да имаш някакъв проблем?

Секс пози според неговата зодия

Според доктор Деби Хербеник, сексолог, няма нищо такова. Мокрите сънища са нормални и не са срамни.

Ето какво означават най-често срещаните:

Сън за секс с жена

Според доктор Хербеник много жени сънуват, че правят секс с жена в някакъв момент от живота си, макар наяве да се възбуждат само от мъже.
Според доктор Хербеник много жени сънуват, че правят секс с жена в някакъв момент от живота си, макар наяве да се възбуждат само от мъже.

Колкото и шокиращо да ти се струва, този сън е често срещан.  Причината е, че сексът между жени поради някаква причина е по-обществено приемлив от секса между мъже и е често срещана мъжка фантазия. Но когато хетеросексуална жена сънува, че прави хомосексуален секс, обикновено е подсъзнателна изява на силно женско приятелство. Такива сънища може да са предизвикани от силна емоционална близост с приятелка. Те обаче не са повод за притеснения за сексуалната ти ориентация.

Сън за мъжа, който си тръгна

Не си се сещала за гаджето си в университета от години, но го сънува снощи. Доктор Хербеник казва, че няма от какво да се притесняваш и такъв сън не значи, че още си влюбена в него. Вероятно просто мозъкът ти преработва стари спомени. По същия начин, по който мъжът ти сънува славните си дни в гимназията, така и ти можеш да сънуваш стари гаджета.

Според психотерапевта доктор Тина Тесина, подобен сън може и да означава, че си имала някаква случка, която ти е напомнила за старото време. Може би си срещнала някой, който ти напомня за гаджето от университета, или се притесняваш да не повториш стара грешка.

Още 7 еротични сънища и тяхното тълкуване!

Да сънуваш палави сънища е приятно. Но ако се опиташ да ги дешифрираш компетентно, може да бъде и полезно.
Да сънуваш палави сънища е приятно. Но ако се опиташ да ги дешифрираш компетентно, може да бъде и полезно.

Сън с някой, който не те привлича наяве

Понякога жените сънуват мъже, които наяве не могат да понасят, обяснява доктор Хербеник. Сексуалното привличане може да е предизвикано от най-различни чувства, включително ярост. Мокри сънища с някой, когото не понасяш, може да са знак за яд към него в действителност. Но не забравяй, че сънят си е сън и не трябва да му се връзваш прекалено много. Важното е да успееш да отделиш съня от реалността.

Сън с най-добрия приятел на мъжа ти

Никога не си изневерявала, още по-малко с най-добрия приятел на мъжа ти и си в пълно недоумение защо сънуваш секс с него.
Никога не си изневерявала, още по-малко с най-добрия приятел на мъжа ти и си в пълно недоумение защо сънуваш секс с него.

Според доктор Тесина първото обяснение е невинно любопитство – на подсъзнателно ниво се чудиш какво е да си с него.

Според доктор Хербеник обяснението е друго: това е табу, следователно е вълнуващо и съответно секси. Проучване показва, че обикновено сънищата с изневери са характерни за двойки, които водят скучен сексуален живот и имат нужда от разнообразие. Приеми го за знак, че връзката ви има нужда от освежаване.

Сън с мъжа ти, но той е с различно тяло или лице

Мъжът ти е тъмнокос и слаб, така че не е ясно защо сънуваш секс с него, но с тялото на Шварценегер и френски акцент. Доктор Хербеник обяснява, че подобен сън може да означава, че имаш нужда от нещо интересно във връзката си. Понякога си мислим, че няма какво повече да научим за партньора си – знаем какво ще каже, какво мисли и какво ще вечеря. Но не забравяй, че всеки, колкото и да е предвидим, има таен вътрешен живот.

Припомни си времето, когато се ухажвахте и си задавахте въпроси за живота, миналото, роднините. Опитай се да подхванеш провокативен разговор и да научиш нещо ново за мъжа си.


Виж ощеНово в Cosmo