Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Красиви хайтек провокации

 

Оценка: (0/5)

Красиви хайтек провокации

Търсиш своите малки естетически оазиси в днешната суматоха? Имаме предложение за теб - красиви провокации в третата изложба на художничката Мая Цанкова, която можеш да разгледаш на 1 и 2 декември в столичната галерия „Финес“.

Красиви хайтек провокации

Провокираща, нежна, красива и чувствена – това са само част от заслужените епитети за най-новите произведения на талантливата художничка Мая Цанкова. Нейната трета самостоятелна изложба „Тъмна светлина“ маркира най-новите й търсения и експерименти, миксиращи акварелна техника и светеща живопис. Високотехнологичните послания на авторката са заредени с мечтателност, изящество и съдържат покана за дискретен релакс. Картините ще допаднат на всеки, който търси своите малки естетически оазиси в днешната суматоха и постмодерна динамика. Произведенията са представени по един наистина оригинален начин, тъй като в част от картините е вмъкнато осветление. Това хайтек хрумване на художничката не само подсилва модерността на нейните творби, но също така им придава мистичност и игрови характер. По този начин тя разкрива красотата и силата на пресъздадените от нея цветове и същевременно придава особена дълбочина на изображенията.

Красиви хайтек провокации

Третата самостоятелна изложба на Мая Цанкова ще се състои на 1 и 2 декември в столичната галерия „Финес“ на ул. „Христо Белчев“ 17. 


Виж ощеНово в Cosmo