Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво става, ако прекалиш със селфитата

 

Оценка: (0/5)

 
 

Общите селфита, наречени релфита, са един вид публична проява на привързаността ви един към друг.

Какво става, ако прекалиш със селфитата

Ясно е че и двмата демонстрирате романтични чувства в тези кадри. Имай предвид, че всичко отдавна са разбрали, че сте двойка, че държите един на друг, и че сте щастливи заедно. Общите селфита буквално крещят „Щастливи сме”, но не трябва да се прекалява със споделянето на твърде интимни моменти от връзката ви. 

Същото важи и ако имаш дете или деца. Не е нужно да слагаш една снимка на бебето си в нейните двадесет и пет варианта, между които е трудно дори опитно око да определи разликите. Разбери, че никой не го интересува какво се случва с твоето дете по минути, илюстрирано със снимки. Най-голям хейт отнасят снимките на съдържанието на памперси и коменти, като: "Най-сетне моето съкровище е щастливо" (разбирай: "изака се след три дни мъки..."). Въпреки, че подкрепяме всички жени, които са решили да кърмят, селфита на твоята провиснала гръд не са от най-приятните, коти могат да се видят в нета... Това е един така да се каже интимен момент между теб и твоето най-ценно същество. Няма нужна да информираш целия свят по тематиката...

Звезди, които шерват своите кърмещи снимки

Ние много харесваме именно тази снимка на Жизел Бюндхен и искрено й и се възхищаваме как дори по време на работа си остава напълно всеотдайна майка.

Какво става, ако прекалиш със селфитата

Но си признаваме, че тези две селфита откровенно ни плашат, като се шерват в мрежата...

Какво става, ако прекалиш със селфитата

Какво става, ако прекалиш със селфитата

Ето защо не трябва да се прекалява с този тип снимки в твоя фейсбук профил:

Ще писнеш много на приятелите си и ще започнат да те хейтят (и с право!)

Приятелите ти се радват на снимки, които изразяват любов, и на които има много усмивки. Но ако твърде често изразяваш щастието си от връзката онлайн, ще им писне и все по-малко ще харесват постовете ти.

Непрекъснатото пускане на селфита с гаджето е като да се целувате страстно насред улицата – не прави добро впечатление на останалите. Най-добрите релфита са онези, които показват как двамата правите нещо ново и вълнуващо заедно. Публикувайки ги, показвате, че и двамата искате да експериментирате и да си живеете живота по възможно най-якия начин. Опитвайки нови неща заедно, укрепвате връзката си, израствате като личности. Да се развивате заедно не само помага на взаимоотношенията ви, но и подтиква всеки един от вас да израства, което пък поддържа усещането ви за щастие и самочувстввието ви.

Започваш да живееш само онлайн живот

Независимо колко релфита пускаш в социалните мрежи, най-важното е да си щастлива наистина, и да обръщаш достатъчно внимание на връзката си и извън фейсбук.

Можеш да постнеш десетки общи селфита и лирични обяснения колко сте добре заедно с половинката ти, но ако му го казваш лично, и му показваш щастието си, ще бъде най-полезно за връзката ви. Недей да висиш постоянно в социалните мрежи, затваряй по-често лаптопа, спирай смартфона и таблета, и говори с любимия си, прегръщай го, гледайте филми заедно. Когато се интересуваш от чувствата и преживяванията му, печелиш доверие и засилваш интимността между вас. Колкото и да са модерни релфитата, няма как те да заменят времето, прекарано с партньора.

 


Виж ощеНово в Cosmo