Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво представлява човешката аура

 

Оценка: (5/5)

 
 

Всеки човек има аура, но какво точно означава това? Нека разберем.

Какво представлява човешката аура

Аурата прилича на сияние и представлява биоенергийното поле около човешкото тяло, оцветено в различни нюанси. Нейният размер варира от човек на човек и от ден на ден. Цветът и формата й се влияят от твоите емоции, подсъзнание и дори контакта с околните хора.

Накратко, твоята аура е космическият ти „подпис“, тя бележи твоето място във вселената и може да бъде усетена от тези около теб. Колкото по-интензивна и блестяща е тя, толкова повече хора „докосваш“ с нея.

Но как да я направиш уникална и разпознаваема? Ние ще ти предложим един интересен и много ароматен вариант – парфюмът Cosmic Aura на C-THRU.

Какво представлява човешката аура

Неговата роля е чрез прекрасните си уханни нотки да подсили твоето представяне пред света, иначе казано – твоята аура. Най-хубавото е, че постига целта си не по провокативен и натрапчив начин, даже напротив.

Какво представлява човешката аура

Той успява да извади наяве най-хубавите ти, отличителни черти и „суперсили“ много деликатно, дори игриво. Връхните плодови нотки като френско грозде, пъпеш и мандарина са за непринуденото момиче в теб. Флоралният букет в сърцевината – жасмин, циклама, здравец – разкриват женствената ти чувственост. За финал са оставени ванилия, мускус и пачули – за мистериозната съблазнителка, която несъмнено се крие във всяка жена.

Как точно изглежда аурата?

Какво представлява човешката аура

Нищо чудно да си скептична относно това дали такова нещо като аура съществува. Все пак, не можеш да я пипнеш, но някои хора могат да я усетят и дори видят. Човешката аура като цяло се възприема като овална форма, която обрамчва тялото ти. Получава се нещо като голям ореол, които има по-ярък и различен цвят. Едно от най-трудните неща е рисуването на аурата. Традиционните диаграми, каквито ние използваме и за илюстрирането на тази статия, рядко успяват да обхванат същността на сложното явление, каквото е аурата.

Какво означават различните цветове на аурата?

Какво представлява човешката аура

Червено: Директна, със силна воля, енергична, убедителна, реалист, упорит работник, отборен играч, активна, импулсивна, обичаш съревнованията, но мразиш промените. Ако те повали някаква болест, тя ще се дължи на притеснеността ти.

Оранжево: Куражлия, приключенски настроена, внимателна, тактична, грижлива. Понякога ти липсва дисциплина. Здравословните ти проблеми обикновено произлизат от бъбреците и репродуктивните органи.

Жълто: Креативна, приятелски настроена, лежерна, оптимист, избягваща конфликтите. Плаха и боязлива понякога, чувствата ти лесно могат да бъдат наранени. Здравните ти проблеми са свързани най-вече с далака.

Зелено: Социална, обичаш хората, животните и природата. Комуникираш лесно. Още си перфекционист с остър ум, нетърпелива, любяща, организаторка на хора и събития. Внимавай с белите дробове.

Синьо: Грижовна, услужлива, интуитивна. Обикновено си много спокойна. Обичаш да помиряваш околните, последователна си и мислиш „извън кутията“. Здравословните проблеми на хората с този цвят аура са обвързани с неправилна функция на щитовидната жлеза или гърлото.

Индиго: Мечтателка, любопитна, нежна, интроверт, спокойна, скромна, с дълбок вътрешен свят. Редовно преглеждай очите си, защото те са основен проблеми при хората с аура цвят индиго.

Виолетово: Идеалист, най-чувствителна и мъдра, в сравнение с останалите цветове. Самостоятелна, екстроверт, авторитет и интелектуалец. Много самостоятелна си. Често хората с виолетова аура имат качества на медиуми. Здравословните им проблеми са свързани с епифизната жлеза и нервната система.

Какъв ще е нюансът на твоята аура? Единствен по рода си, точно каквато си и ти, когато използваш аромата Cosmic Aura на C-THRU!


Виж ощеНово в Cosmo