Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво издава брадата на мъжа?

 

Оценка: (0/5)

Докато мъжете смятат, че брадата е проява на сила и мъжественост, представителките на нежния пол предпочитат партньорите им да са с гладка кожа, установи ново австралийско проучване.

Какво издава брадата на мъжа?

Изследователите направили снимки на десет млади, привлекателни мъже с брада и без брада. След това те показали фотографиите на 500 мъже и жени и ги помолили да дадат оценка на външния им вид, здравето и мъжествеността на моделите.

 

И двата пола се съгласили, че най-добре изглеждат мъжете с леко окосмяване. Това дава доза мъжественост, за разлика от силно набола брада, която внушава лошо здравословно състояние и склонност към агресия.

Освен това жените приемат силно брадатите мъже за по-малко романтични. Представителките на слабия пол са склонни да вярват още в това, че мъжете с малко брада са по-добри бащи.

Според психолози жените подсъзнателно приемат, че те са по-улегнали и зрели и готови за семейство.


Виж ощеНово в Cosmo