Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Каква си, когато се напиеш: 4 типа реакции

 

Оценка: (0/5)

 
 

Каква ставаш под въздействието на алкохола?

Каква си, когато се напиеш: 4 типа реакции

Чудно нещо – всички пихте едно и същи, но всеки се превърна в съвършено различен човек. Учените са разделили пиянити хора на 4 основни типа. Ето ги...

Как се напиват различните зодии

 

Ърнест Хемингуей

Този знаменит писател, със сигурност, е бил голям ценител на твърдия алкохол. Че и доста издръжлив пияч. Веднъж той казал за себе си, че може да изпие „количество уиски колкото целия ад и няма да се напие“. Тази група включва хора, чиято идентичност почти не се променя, когато са пияни и изглеждат дори трезвени. Тя включва около 40% от хората.

►►►ВИЖ ТУК: Какво не трябва да ядеш, когато си пияна!

 

Мистър Хайд

Всеки е попадал на фантастичния трилър на Ребека Стивънсън ‚Странната история на доктор Джекил и мистър Хайд“. Същността на тази история в това, че дори и милия, учив и уважаван човек може да се превърне в истинско чудовище, когато е под влияние на някои вещества.

 

Ако имаш приятел, който е невероятно симпатичен и готин, но след няколко питиета е способен да се сбие с улична лампа, то това се отнася за него. Ако сте се запознали наскоро, ти стоиш и си мислиш „Е, това не го очаквах“.

 

Учените описват този тип така: „Под влияние на алкохола този човек става по-малко комуникативен, по-малко умен и по-агресивен“.
Учените описват този тип така: „Под влияние на алкохола този човек става по-малко комуникативен, по-малко умен и по-агресивен“.

 

Мери Попинз

Това е изключително мила и безобидна категория. Такива хора, когато се напия стават любвеобилни, обичат всички, дори прегръщат непознати в бара.

Не е странно, че този тип е сравнен с приказната бавачка, която привидно е строга и сдържана. А през нощта устройва детски вълшебни приключения, усмихва се и е най-страхотната бавачка на света. На сутринта отново става твърда и сурова.

12 вида вино според твоята зодия

 

Смахнатия професор

Тези хора също много се различават от себе си, когато се напият. Разликата е в това, че те не стават враждебни, а просто от интроверти се превръщат в екстроверти. При тях изчезват всички задръжки и те ставам изключително общителни.

 

Вече по партита ще можеш да изследваш кой от приятелите ти към кой тип спада. 


Виж ощеНово в Cosmo