Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Каква е разликата в купонясването на 20 и на 30 години

 

Оценка: (0/5)

 
 

Когато си на 20 години, всеки ден за теб е събота вечер и отиването на университет или работа с махмурлук е лесно, като пиенето на шотове до 6 сутринта.

Каква е разликата в купонясването на 20 и на 30 години

Така де, всички останали хора на твоята възраст също пристигаха с махмурлук и някак се справяхте. Но сега, когато си на 30? Махмурлукът ти е малко... добре де, много по-силен и мисълта за излизане през седмицата те кара да се свиеш на кълбо в най-меката част на дивана, където е топло и сигурно. За съжаление, това съвсем не са единствените разлики, които забелязваш. Ето и останалите.

Хороскоп на женските супер сили

На 20 години:Избирането на тоалет е лесно! Просто трябва да си размениш някоя и друга дрешка със съквартирантката си, за да изглеждаш всеки път различно. Изборът е огромен – къса пола, рокля с паднали рамене, разголен топ – всичко, което изглежда секси и донякъде перверзно се котира.

На 30 години: Опитите да намериш в гардероба си нещо, което не попада в категорията „работно облекло“ (копринена риза, панталони на райе) те оставя само с един-единствен избор... и той датира от 2010 година.

►►► Виж тук как да обновиш гардероба си без да се разориш!

На 20: Разговорите в компанията обикновено се въртят около това какво се е случило миналата нощ в клуба (Някой изобщо помни ли кога и с кого си се прибрала? А помните ли онзи странен тип, който обърна 3 големи водки наведнъж, качи се да танцува на бара и падна в първите 5 секунди на песента „I Will Survive”?)

На 30: Разговорите се състоят в това всеки от вас да разкаже подробно какво се случва в живота му, тъй като не сте се виждали от месеци.

На 20: Излизането с момичетата трябва да се случва в някои от следните типове заведения: бар, тераса-бар, клуб.

На 20: Бари и танци до зори или все едно не сте излизали!
На 20: Бари и танци до зори или все едно не сте излизали!

На 30: Излизането с момичетата е по-скоро домашна вечеринка с момичетата. Обличате си най-удобните анцузи, връзвате си косата в най-рошавите кокове и пиете вино от най-големите чаши. Възможно е да ти се наложи да си тръгнеш в 9 часа, защото на мъжа ти му е писнало да гледа сам детето.

12 вида вино според твоята зодия

На 20: Купонясването в събота вечер започваше още от ранния следобед, когато с приятелките ти отивахте на фитнес, след това минавахте през мола за шопинг, маникюр и педикюр, последвани от четири часа, посветени на разкрасяване.

На 30: Започваш да се приготвяш по времето, когато децата спят следобедната си дрямка, за да може веднага щом си легнат в леглата вечерта да изхвърчиш през вратата със 100 км в час. Или подготовката се състои в напръскване на косата ти със сух шампоан, намачката блуза и какъвто там грим можеш да нанесеш за време под 10 минути. Това е всичкото време, с което разполагаш. Точка.

На 20:

Сряда е малкия петък за всички 20-годишни, то се знае.
Сряда е малкия петък за всички 20-годишни, то се знае.

Не ти трябва извинение, за да излезеш. Може би в любимия ти бар има промоция на коктейли или е просто сряда. А сряда си е малкият петък, това всички много добре го знаем.

На 30: Някой най-накрая ще си празнува рождения ден, което е страхотно извинения да прекараш времето си, правейки нещо различно от срещи на детската площадка или вечеря с мъжа ти.

►►► Виж тук 14 пиянски разговора, която всяка жена е водила!

На 20: Излизането с момичетата е заради пиячката.

На 30:Излизането с момичетата е заради вкусното хапване.

На 20:

Готова си най-накрая да завоюваш сърцето на онзи тип, който си харесваш от месец.
Готова си най-накрая да завоюваш сърцето на онзи тип, който си харесваш от месец.

Флиртаджийското ти настроение идва след третата или четвъртата водка със сода.

На 30: Замаяно ти е само след изпиването на три глътки водка със сода.

На 20: Чувстваш непрекъснато притеснение, че ще се сблъскаш с бившия ти и затова с приятелите ти решавате да потушите безпокойството ти с цяла табла шотове.

На 30: Стресирана ти, че съпругът ти може да ти се обади, че детето ти е паднало от леглото и се налага да отидеш в болницата.

На 20: Работиш на две места, за да можеш да си позволиш постоянните излизания. Как иначе ще можеш да си купуваш нови дрехи и да ходиш на маникюр? Това струва даже повече от две заплати.

На 30: Осъзнаваш, че излизането ти струва два пъти повече от преди, защото бавачката взима повече пари на час, отколкото ти взимаш в момента ти.

На 20: Никога, при каквито и да било обстоятелства няма да те видят обута с панталон на парти.

На 30: Джинси и удобни, равни обувки са напълно достатъчни, за да се забавляваш, много благодаря!


Виж ощеНово в Cosmo