Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как успешно да си намериш богат мъж

 

Оценка: (0/5)

 
 

Особено сега, във време на икономическа криза, кой казва, че г-н Правилен не може да се окаже и г-н Фамозно Богат?

Как успешно да си намериш богат мъж

Попитахме 5 богати кучки за техните тайни как да го срещнеш и спечелиш!

Ето какво ни споделиха те!

Как успешно да си намериш богат мъж

1. Пазарувай там, където пазаруват богатите.

Във всички части на града има места, където се струпват богати хора.

Възможно е да не можеш да си позволиш вечери за по 100 лева или да пазаруваш в дизайнерски магазини, но това не означава, че не можеш да срещнеш човек, който си позволява всичко това. Започни да правиш всичко в престижните квартали на града – там пий кафе, там ходи на фитнес. Като зачестиш посещенията си по местата, където ходят богатите, увеличаваш шансовете си да се запознаеш с тях.         

Топ 25 на карибските плажове

                                                                                                

2. Посещавай благотворителни събития.

Как успешно да си намериш богат мъж

Едно от най-добрите места да срещнеш някой, който да е щедър (и емоционално, и материално) е благотворителното събитие.

Всевъзможните културни събития като начало са чудесни места. Така, освен че разполагаш с потенциалната възможност да срещнеш някого, можеш да дариш за благотворителна кауза и да се почувстваш добре от постъпката си.

3. Участвай като доброволец в благотворителни събития.

Доброволчеството е чудесен начин да се срещаш с интелигентни и финансово стабилни мъже.

Например доброволчеството в медицинско заведение ти предлага сериозни възможности за срещи с лекари и хирурзи, с които иначе няма как да се запознаеш. Политическите организации също привличат амбициозни и успешни мъже.

4. Следи специализираните сайтове за запознанства.

Как успешно да си намериш богат мъж

Има множество онлайн уебсайтове за запознанства, насочени предимно към жени със средни доходи, търсещи да срещнат мъже с високи доходи.

Само че бъди предпазлива, когато прибягваш до услугите на подобни агенции – имай едно на ум, че ако нещо звучи прекалено добре, е твърде вероятно да не се окаже истина. И накрая, дори и да срещнеш г-н Фамозно Богат, връзката ви все пак ще подлежи на нормалните възходи и спадове. Един мъж може и да е много богат, но в крайна сметка си е просто мъж.

Най-известните острови в света

5. Избери си ново хоби.

Въпреки, че не е редно да се захващаш с каквато и да дейност, която не ти е по сърце, само за да се запознаеш с някого, луксозните спортове като голф, ветроходство, тенис или подводно гмуркане обикновено привличат типа мъже, които могат да си позволят да харчат много пари.

Прекарването на известно време по голф игрищата или яхт-клубовете може както да увеличи шансовете ти да срещнеш преуспяващ мъж, така и да ти даде теми за разговор при една евентуална среща. Освен това, не се притеснявай да търсите бъдещата си половинка по места като боулинг зали, ресторанти и барове, които предлагат промоции от типа „две на цената на едно”, освен ако не си почитатели на схемата всеки да плаща за себе си.


Виж ощеНово в Cosmo