Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как телефонът му помага да скрие изневярата

 

Оценка: (0/5)

 
 

5 начина, по които той използва
телефона си, за да те излъже

Как телефонът му помага да скрие изневярата

Според скорошно проучване, 62% от мъжете и 34% от жените са ровичкали из мобилните телефони на половинките си, за да проверят дали не им изневеряват.

Това не е нещо, с което можеш да се хвалиш, но щом се е случило, значи изпитваш съмнения във верността му към теб. Ето петте неща, които той прави с телефона си, ако иска да скрие от теб друга жена:

1. Задължително има код за заключване на телефона си. Много хора обаче слагат този код, за да предпазят информацията в телефона си в случай на кражба, или от нахални колеги. Затова, започни да се притесняваш, само ако му поискаш кода, а той откаже да ти го даде.

2. Има  SIM карта, за която ти не знаеш, и я поставя в телефона си, само когато трябва да звънне на другата. Трудно е да разбереш за другата карта, защото може и да не е на негово име.

3. Жената, с която ти изневерява е записана в телефона му с мъжко име. Това е много разпространена практика сред изневеряващите, тъй като ти лесно би се усъмнила, ако видиш, че често му звъни непозната за теб жена.

4. Редовно трие есемесите и последните телефонни разговори. Ако не криеше нещо от теб, защо ще го прави?

5. Има втори мобилен телефон, който представя за служебен. Когато му се обаждат "по работа", винаги излиза от стаята, за да не го слушаш.


Виж ощеНово в Cosmo