Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да бъдеш страхотна домакиня

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Как да бъдеш страхотна домакиня
За да изглеждаш зашеметяващо въпреки лудницата, използвай тези професионални съвети.

Облечи се рано.
Всяка жена познава (и ненавижда) ситуацията, в която се оказва, че планираният тоалет хич, ама хич не ти стои добре. За съжаление това често се случва, когато първите гости звънят на вратата. За да пропуснеш паниката-в-последния-момент, си отдели време, за да се нагласиш много преди началния час на партито.

Не разтребвай. Най-добрата домакиня е тази, която се забавлява на собствения си купон. Ако  през цялото време събираш чаши от масите и ги миеш, за да не се натрупват в мивката, гостите ти ще забележат и ще се почувстват неловко. Единственото, за което трябва да се грижиш, е допълването на платата с храна и разчистването на използваните чинийки и салфетки. Чистенето е за утре.

Бъди навсякъде. Най-лесното е да седнеш до гаджето си, или да си говориш само с най-добрите си приятели. Но не е това идеята. Опитай се да прекараш поне десетина минути с всеки един от гостите си. И не забравяй, че ти сигурно познаваш всички, но те едва ли се познават помежду си. Така че ще трябва да положиш усилие да представяш хората един на друг.


Виж ощеНово в Cosmo