Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Жената, която живее с мъж, с любовник и...с още двама

 

Оценка: (0/5)

 
 

Как изглежда тази фатална жена? Чаровна красавица ли е, или незаменима любовница? В следващите редове ти предстои да разбереш историята на Мери Крамптън, която живее под един покрив със съпруг, любовник и...за да не й е скучно, има двама приходящи кандидати за сърцето й.

Жената, която живее с мъж, с любовник и...с още двама

44-годишната Мери Крамптън е ярка привърженичка на полигамните връзки. Англичанката обитава дом, в който живее заедно със съпруга си и с любовника си. Но видимо двама мъже не са достатъчни на Мари.

►►►Колко избираш да имаш - един или много?

Жената, която живее с мъж, с любовник и...с още двама

Мери

Мери Крамптън от Манчестър е доволна от живота си. Тя е убедена, че е невъзможно която и да е жена да бъде щастлива само с един мъж. Съпругът й Тим и любовникът й Джон, с които тя дели един дом, се разбират прекрасно и дори често купонясват заедно. А двамата „допълнителни“ любовници – Майкъл и Джейм, са желани гости в странния дом.

Мери започва да се интересува от полигамията, когато е на 29 години. Жената, израснала и възпитана в традиционно английско семейство, преди изобщо не можела да си представи, че в живота й ще има повече от един мъж. Само че, когато Мери се омъжва, тя разбира, че я привличат и други мъже.

Жената, която живее с мъж, с любовник и...с още двама

Със съпруга си Тим (вляво) и с любовника си Джон

►►►Готова ли си за отворена връзка

Решавайки, че причината за това е неуспешният й брак, се развежда и заживява с друг партньор. Но и той не е достатъчен на британката.

Една вечер, докаси си пие питието в местния бар, Мери се запознава с мъж, който й разказва за полигамията. „Идеята, че мога да обичам едновременно няколко мъже, разбира се, ме шокира“, признава тя в интервю за Daily Mail. Но точно тогава светът за Мери се преобръща и тя най-накрая разбира какво не й достига през всичките тези години, за да е истински щастлива.

Жената, която живее с мъж, с любовник и...с още двама

С Тим се запознават през 2004 година

С човека, който й разкрива света на полигамията, Крамптън остава приятел. Именно той я запознава с Тим, с когото тя е щастлива вече 14 години: през 2004 бъдещите съпрузи се срещат за първи път, а през 2014 официално си казват „да“.

През 2011 Крамптън среща и бъдещия си любовник. Мери съжалява, че според законите на Великобритания тя не може да стане и негова съпруга, въпреки че той й прави предложение.

Жената, която живее с мъж, с любовник и...с още двама

Мери планира скоро да направи импровизирана сватба с любовника си Джон

През май Мери и Джон планират да си направят тяхна си собствена сватба, макар и да не се подписват официално пред служители на Кралството.

От 2015 Мери, Тим и Джон живеят под един покрив. А през 2016 тази фатална англичанка си хваща още двама любовници – Майкъл и Джеймс.

Жената, която живее с мъж, с любовник и...с още двама

Тим и Джон се разбират прекрасно и дори често играят футбол заедно

Мери е убедена, че отношенията с няколко мъже по едно и също време им своите немалко позитивни страни. Например Тим споделя любовта й към природата и също като нея не яде месо. С Джон тя ходи на църква и гледа фантастика, с Майкъл пее в караоке барове.

Англичанката не пропуска да отбележи, че голям плюс в полигамните отношения, заедно със сексуалното разнообразие и духовните планове, също е и материалната страна на въпроса. Представи си само – четирима мъже се грижат за една жена финансово, а тя може да си позволи дори да не работи и да отделя повече време за благотворителност – другата й страст в живота.


Виж ощеНово в Cosmo