Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Интериорът на успялата жена: 4 основни правила

 

Оценка: (0/5)

 
 

Успех- това е към което се стремим, заради което много работим.

Интериорът на успялата жена: 4 основни правила

И това което уж прикриваме, скриваме белезите на успеха, както правилната рамка на картина подчертава силните страни на портрета. Такова удачно място за модерната жена може и трябва да бъде интериора на дома й. Но това естествено не е единствената и далеч не главната задача. Успялата жена прекарва много време на работата си и е принудена да живее по законите на бизнеса. Затова е особено важно домашната обстановка да е уютна и да позволява да разпуснеш след тежкия трудов ден.

Безусловно всеки от нас си представя комфорта по свой начин, в края на краищата, често това е единствената територия, където всичко е подчинено само на нашите собствени правила. Но има няколко момента, на които трябва да обърнеш внимание.

Виж кои неща трябва да присъстват в дома ти в галерията долу:

Нещата, които всяко момиче след 20 трябва да има в дома си

Максимално място за хранене и уединение

Интериорът на успялата жена: 4 основни правила

Част от вещите, господарката на дома е готова с гордост да сложи на показ, но има и такива, които е добре да се скрият от странични очи. Тенденциите в света на дизайна предлагат максимално да се скрият от чуждите погледи не само вещи, но и местата за хранене. Изводът напира сам: Отделна гардеробна за предпочитане с много гардеробчета и чекмеджета, колко прекрасно би било. Ако позволява площта, трябва да си направиш няколко гардеробни. Именно такова решение е използвано на снимката

но за всяка дреболия е неудобно да се бяга до гардеробната, затова шкафовете и шкафчетата са добри решения. За спалнята и банята са желателни закритите модели, които няма да оставят на всеобщите погледи предметите за хигиена и личните ти вещи. Гостната, наобратно - тя е мястото, където в открити шкафове да се сложиш декориращи предмети и най-добрите екземпляри от колекцията. Те ще украсят дома и ще радват гостите ти. Погрижи се за уюта и функционалността на банята. Това е мястото, в което всяка жена прекарва много време. И не се отказвай от ваната в полза на душ-кабина: ти ще се радваш да разпуснеш в топлата вода след тежък ден.

Виж как да боядисаш всяка стая в дома си (снимки долу):

Най-добрите цветове за всяка стая в дома ти

На жената, която развива собствен бизнес или заема важна длъжност, често й се налага да работи не само в офиса, но и вкъщи. Трябва да си отделиш, даже и да е малък, кабинет, който едновременно може да служи и за място за срещи и за библиотека или просто зона за гледане на филми, четене на книги.

Искаш едновременно да се уединиш и да бъдеш в течение на всичко ставащо в къщи? За осъществяването на това желание ще помогнат раздвижените врати със стъкло.

Интериор способен да се нарежда според настроението ти

Интериорът на успялата жена: 4 основни правила

Тапетите отдавна са излезли от мода. Сега целия съвременен свят се отдава на спокойните цветови гами на стените и полиците. Избирайки неутрални цветове за основни, ти може лесно да адаптираш пространството според променящото ти се настроение с помощта на нова дамаска и елементи от декора.

Между другото, психолозите съветват да се избягват много ярките отенъци на стените в спалнята и всекидневната, защото те се отразяват негативно на душевното състояние. За да не изглежда скучна стаята в спокойни тонове, са нужни всичко на всичко няколко акцента, които могат да подчертаят елегантността и изискаността на интериора.

Естественост

Интериорът на успялата жена: 4 основни правила

Интериорите, създадени с използването на дърво, натурални тъкани и украса с природни отенъци винаги подчертават статуса на собственика на дома. Но главното не е здравината, а уюта. Впрочем, в такъв интериора, е заложено и едното, и другото. За декориране на стената използвай мдф панели. А истински украшения на стаята нека да са мебелите и етажерките от естествено дърво.

►►►11-те принципа на силната и независима жена

Изключителност

Интериорът на успялата жена: 4 основни правила

Предмети за интериор, създадени от дизайнери по поръчка на собствениците или намерени на разпродажби. Това е най-важното нещо, което птевръща просто качествения интериор в цялостна картина, говори за стила и неповторимата уникалност на домакините. В интериора, такъв акцент е може да бъде открития шкаф в гостната. Той е направен по поръчка, специално за да е удобно храненето, да се изложат книгите, аксесоари и колекцията от дискове. и така, ето 4-те правила, които ще направят интериора на успялата жена и комфортен, и поддаващ се на капризите й. А още тези правила ще ти помогнат правилно да формулираш своите желания пред дизайнера който си поканила, да поставите задачи, които той ще разбере и изпълни.

Успех и ти пожелаваме комфортен дом!


Виж ощеНово в Cosmo