Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Игрите на властта

 

Оценка: (5/5)

 

 

Стига скандали!

Отново се караш с приятеля си.Тези вечни скандали са ти омръзнали.

Толкова ли не може да разбере, че ти си права, а той не? Неговата логика те обърква и ти не можеш да разбереш защо не отстъпва. Не вижда ли, че твоето мнение е правилното, а неговото е глупаво?

Игрите на властта

Знаеш, че нещата не отиват на добре, когато започвате да се карате и за най-дребните неща – какво да ядете, какъв филм да гледате, кой е трябвало да изхвърли боклука и какво е трябвало да стане. Това, което започва като малко несъгласие, ескалира в едромащабен скандал, фасони, драми и накрая мрачно мълчание.

Имаш чувството, че е само въпрос на време един от двама ви да реши, че не иска повече да си причинява това.

Колкото повече се карате, толкова по-непривлекателен изглежда партньорът. Появяват се съмнения и въпроси дали си пасвате, какво сте видели един в друг, защо толкова не се разбирате. Започваш да се чудиш дали всички тези разправии, гневни погледи, раздразнение и мрачно мълчание не са знак, че трябва да прекратите връзката.

Когато възприемаме другите като състрадателни, вместо като враждебни и егоистични, ни помага да се отпуснем, да се доверяваме и да живеем по-спокойно. Прави ни по-щастливи.

Когато да сме винаги отгоре и винаги прави стане по-важно от това да сме влюбени, победата и временното усещане за правота са кухи и краткотрайни. Когато прахът се слегне след битката, и двамата партньори се чудят къде отиде любовта.

Може би си мислиш, че прекратяването на връзката е единственият отговор, след като сте толкова различни. Но дали е така? Има ли начин да излезете от порочния кръг?

Добрата новина е, че има.


Виж ощеНово в Cosmo