Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Голи и властни! Най-секси политиците в света

 

Оценка: (0/5)

 
 

Няма да говорим за политика, а за тези, които се занимават с нея. И по-точно – за най-красивите сред тях. На кого ще дадеш гласа си за „политически секс символ“?

Голи и властни! Най-секси политиците в света

Любовници, фенки, злоупотреби с народни пари... Какви ли не легенди и истории витаят около мъжете в политиката. Но този път няма ровим в тъмните им дела, а ще ти разкажем за тез, които са сочени за най-секси мъже политици. Едуардо Лейте например е бившият кмет на бразилския град Пелотас.Можеше да се снима в бразилски сериали, но е избрал да се занимава с политика.

Нямаш търпение? Разбираме те напълно!

Ханс Линде

Той е Майкъл Фасбендър в света на политиката: 39-годишният Ханс Линде от Швеция. За този симпатяга не е известно кой знае колко: той е бивш лидер на Лявата партия, до 2017 година е депутат в парламента. След това става председател на Шведската асоциация за сексуално образование. Интригуващо.
 

Голи и властни! Най-секси политиците в света

Арън Счок

Е, не! Наистина ли съществуват политици с такива тела!

37-годишният Арън Счок е най-младият конгресмен на САЩ за времето си. Представителят на Републиканската партия напусна конгреса със скандал: обвиниха го, че използва парите на данъкоплатците за лични цели. Истината е, че след това го оправдаха, но петното си остава.

Личният живот на политика е тъмна Индия. Отдавна се носят слухове за нетрадиционната му ориентация (в хода на разследването на скандала например стана известно, че в командироките с него е пътувал млад мъж, който е вписан в документите като фотограф). В същото време Арън е известен с хомофобската си позиция: той винаги е гласувал против всички законодателни инициативи, свързани с правата на ЛГБТ съобществата.

Голи и властни! Най-секси политиците в света

 

Ето ги и останалите най- най-секси мъже в политиката, които жените искат да виждат не в костюми и зад трибуните. Виж ги в галерията долу. ⇒

Политическите секс символи


Виж ощеНово в Cosmo