Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Elle излиза с вълнуващ роман – любов на Еверест

 

Оценка: (0/5)

Любовен и приключенски роман в едно. „Белият връх“ на Роузи Томас ще те очарова с нетипично представената си история, която представя заплитането на любовен триъгълник не къде да е, а на връх Еверест.

Elle излиза с вълнуващ роман – любов на Еверест

Ако си заинтригувана, веднага ти казваме къде можеш да откриеш книгата – тя се продава с априлския брой на Elle, който вече е на пазара.

Elle излиза с вълнуващ роман – любов на Еверест

Интересното около романа на Томас е, че той е издаден четири години след най-смъртоносното събитие, което се е случвало някога на Еверест. По време на буря, умират 8 алпиниста, тръгнали да изкачват най-високият връх на планетата.

Elle излиза с вълнуващ роман – любов на Еверест

Въпреки че в „Белият връх“ се разказва за измислена експедиция, детайлите в книгата са изключително точни. Това не е случайно. Роузи Томас, която е два пъти носителка на наградата „Писател на романтични новели“ също е запален алпинист и дори е стигала до базовия лагер на Еверест (5364 м).

Напрежението и борбата за оцеляване са толкова реални, че на читателя му е лесно да "влезе" в туристическите обувки на героите в книгата. Ако катеренето на осемхилядни върхове не те интересува толкова, то за теб е също толкова вълнуващата сюжетната линия за любовния триъгълник, който се заформя по време на приключението.

Историята накратко:

Всичко започва на един турболентен полет, където Сам Макграт се запознава с Финч Бюканън – млада лекарка, поела към експедиция на Хималаите. Сам до такава степен се влюбва от пръв поглед, че проследява Финч до Непал и по-точно до връх Еверест. Точно там се появява и третата страна в любовния триъгълник – Ал Худ. Той е водач на група, която иска да изкачи върха, но в същото време е дал обещание на дъщеря си, че след това приключение ще остави планините в миналото. Ал обаче е мъжът, с когото Финч е имала страстна връзка в миналото и който тя така и не е успяла да забрави. И съдбата отново ги среща на това студено и негостоприемно място. Кой ще изкачи върха? Кой ще спечели момичето? Кой ще умре?

Отговорите на тези въпроси ще откриеш в „Белият връх“.​


Виж ощеНово в Cosmo