Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Да си му майка или любовница – избирай

превод: Амалия Паунова
 

Оценка: (0/5)

 

 

Toй си има майка и това НЕ си ти!!!

Една от големите грешки, които жените правят и романсът, желанието и забавлението от връзката изчезват, е да се държат като майки и да третират страхотния си мъж като дете.

Да си му майка или любовница –  избирай

Това е основната причина, поради която мъжете негодуват и се бунтуват срещу жените и сигурен начин да се сложи край на щастливия любовен живот.

Като жени, ние сме програмирани да сме отговорни към нуждите и да се грижим за другите.

Заложено е в ДНК-то ни да очакваме и да се опитваме да спрем проблемите, които ни изглеждат като „опасност за хармонията“. Проблемът е, че колкото повече третираш мъжа като малко дете, толкова повече той ще се държи като такова и ще побърка и двама ви.

Научи симптомите и начините да се предпазиш от тези грешки, за да не си съсипеш връзката.

6 силно притеснителни симптома

Да си му майка или любовница –  избирай

1. Поемаш всичко в свои ръце:

Мислиш, че си отговорна за всичко – какво яде, взима ли си витамините, дали се облича топло, дали си пази вещите и т.н. Започваш да мислиш кое е най-доброто за него и се превръщаш в негов пазител.

2. Превръщаш го в продължение на себе си:

Мръсната му риза ти накърнява имиджа. Смяташ, че всичко, което прави, се отразява на теб и ставаш прекалено грижовна и се опитваш да го поправиш.

3. Автоматично решаваш, че ще забрави:

Напомняш му, правиш му списъци с нещата, които трябва да свърши.

5. Караш му се като на малко дете:

„Аз нали ти казах.“

6. Казваш му какво да прави и му предлагаш „подобрения“, без да ти е искал мнението или помощта.

Решението: Наложи си правила, които да не нарушаваш.

Напомни си, че е голям мъж и досега се е справил чудесно и без теб. Спри да правиш за него неща, които той може и сам да направи. Дръж се с него като с умел и уверен човек. Не му дръж възпитателен тон и в момента, в който се разберете кои са неговите отговорности, не ги поемай вместо него.

Най-важното е да уважаваш решенията му.

Ако не си съгласна с тях, кажи му, но не му натяквай и му обясни как те се отразяват на любовта ти към него и на връзката ви. Остави го сам да предложи решение или му намекни какво искаш, но без да го изискваш. Постарай се да те чуе и разбере, но не се опитвай да го променяш.

Първи сигнали:

Внимавай, ако ще само излизате по срещи. - Уважаваш ли решенията му? Вярваш ли на преценките му? Съгласна ли си с начина, по който живее живота си? Ако не е така, само ще става по-зле с течение на времето. Ако решиш да продължиш връзката, лесно ще се превърнеш в „мама“ и това ще създаде проблеми в бъдеще.

Изводът е:

Ако си убедена, че трябва да го промениш, това е знак, че трябва да прекратиш връзката, защото той не е за теб.

 

** Внимание!

Пази се от мъже, които живеят с майка си или искат от теб майчини грижи.

Мъжете често се женят за жени, които приличат на майките им, защото искат някой да се грижи за тях и да поеме всички домашни задължения и търсят секс извън брака.

Помни, че в момента, в който се превърнеш в „мама“, ти вече не си му любовница. Всеки път, когато прекрачиш границата на неговата самостоятелност, рискуваш любовния си живот. Поеми си дъх и храбро си припомни, че той може и сам да се грижи за себе си. С тази новооткрита свобода да се чувстваш като жена, ще имаш повече време и енергия да създадеш богат любовен живот.


Виж ощеНово в Cosmo