Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Помогни на болните от рак деца да ходят на училище

 

Оценка: (0/5)

Всяка година стотици деца се разболяват от онкохематологично заболяване и започват най-голямата битка – тази за живота си.

По този труден път те биват лишени от своите приятели, нормален социален живот и образователен процес, защото от 2017 година болничните училища в страната са закрити.

Помогни на болните от рак деца да ходят на училище

Bioderma застава зад каузата „Училище без граници“ с дългогодишната си социална кампания „Заедно сме“. Така се дава шанс на децата болни от рак да продължат учебния процес по време на лечението си, помага в усвояването на учебния материал и в успешното представяне на изпитите за завършване на учебната година.

Помогни на болните от рак деца да ходят на училище

Проектът ще обхване над 100 деца в училищна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” – София, УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив и УМБАЛ „Св. Марина” – Варна, за учебната 2018/2019 година.

Ти също можеш да помогнеш на децата болни от рак

Първото нещо, което можеш да направиш е да закупиш слънцезащита от серията Photoderm на Bioderma. След края на кампанията (до 31 август), марката ще дари 10% от печалбата за каузата „Училище без граници“.

Помогни на болните от рак деца да ходят на училище

Посланикът на кампанията, актрисата Ирмена Чичикова, с екипа на Bioderma

Има и втори начин: посети сайта zaednosme.org, където можеш направиш директно дарение към банковата сметка на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

На сайта има и директен брояч, който показва точно колко средства са събрани до момента.

Помогни на болните от рак деца да ходят на училище

От началото на кампанията, 1-ви май, до момента на написване на статията са събрани 1057 лв.

Зад каузата „Заедно сме в училище без граници“ застава и актрисата Ирмена Чичикова, посланик на кампанията.

Помогни на болните от рак деца да ходят на училище

Необходимостта от образование и светло бъдеще за децата вдъхновява Ирмена да подкрепи каузата и да спомогне за популяризирането на нуждата от образователен процес в болнична среда.

По време на пресконференцията за обявяване на инициативата, самата Ирмена сподели, че е лично засегната от проблема - четирите най-важни жени в живота й (майка, леля и двете й баби) - са починали от рак. Актрисата се чувства много свързана с темата, а времето, прекарано с болните дечица по време на заснемането на рекламния клип е било безценно за нея.

Научи повече на zaednosme.org.


Виж ощеНово в Cosmo