Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ако Барби и Кен живееха в панелка

 

Оценка: (0/5)

Знаем как изглежда къщата на куклата Барби – захаросано розова, с лъскави мебели, огромен гардероб, бяла ограда и скъпа кола отпред.

Ако Барби и Кен живееха в панелка

Дори има детско филмче по темата - „Барби: живот в къщата на мечтите“. Американската играчка, както и нейният верен приятел Кен имат всичко. Те символизират американската мечта до краен предел. Но какво ли щеше да стане, ако не бяха родени в „страната на възможностите“, а в някоя държава от Източна Европа?

Ако Барби и Кен живееха в панелка

На този въпрос нагледно ни отговаря руската фотографка Лара Вичужанина от Екатеринбург, която е заснела трогателно реалистична фотосесия на Барби и Кен, ако двамата живееха в панелка.

Ако Барби и Кен живееха в панелка

Обстановката е изпипана до последния детайл – очуканите мебели, проснатите да се сушат в стаята сутиени, бабата с плетеното елече и... бутилките водка на масата, разбира се! Битието на източноевропейските Барби и Кен изглежда коренно различно от това на американските им събратя, но за нас, българите, е много по-лесно да се отъждествим с него.

Разгледай всички снимки от автентичния панелен апартамен на Барби и Кен в галерията долу:

Тежкият живот на източноевропейските Барби и Кен

Виж и как се е променяла и усъвършенствала къщата на американската Барби през годините – снимки долу:

Как се е променил домът на Барби за 45 години


Виж ощеНово в Cosmo