Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 навика, с които двойките дразнят необвързаните

 

Оценка: (0/5)

 
 

Приятно е да виждаш щастливи и влюбени хора, особено ако са ти приятели...

9 навика, с които двойките дразнят необвързаните

Но понякога просто не знаеш къде да се скриеш от желанието им да споделят щастието си със заобикалящия ги свят! Не може да бъде, колко още могат?! 100% и на теб ти се е случвало да се подразниш, и то многократно от такива двойки...

Кои представители на зодиака са най-коварни

Виж кое е най-дразнещото и не го прави и ти!

Целувате се безобразно много, като пиявици

Целувате се страстно все едно сте сами в стаята и до вас седи необвързана смутена приятелка, която не знае накъде да погледне. А и освен това се замисля дали не е време да ви остави насаме, въпреки че току-що е дошла.

Давате експертни съвети как да си намериш гадже

Засипвате околните с безплатни съвети – все пак сте заедно вече три седмици. И затова сте готови да напишете дисертация на тема „Как да изградиш правилно една връзка”.

►►► ВИЖ ТУК, Топ 6 на най-дразнещите двойки във фейсбук!

Сватосвате всички самотни около вас

Опитвате се непременно да уредите всичките си необвързани приятели и приятелки, защото от ваша гледна точка не е нормално да си сам. Идеалното ви обкръжение напомня група от детската градина, тръгнала на разходка: всеки си има другарче и го държи за ръчичка.

Опитвате се да сватосате приятелите си един с друг. Защото ще ви е удобно, ако Лили тръгне с Митко. Ще може да излизате по двойки. Ще може и да ги настанявате в едно легло, когато ходите с компанията на вилата, и да им намигате, когато ви се прииска да останете насаме. А главното е, че нито Лили, нито Митко няма да дойдат на сватбата ви с някого, който може да не ви хареса. Е, наистина, те въобще не си пасват... Реалността е жестока.

Не излизате с приятели, защото искате да сте насаме

9 навика, с които двойките дразнят необвързаните

Отхвърляте всяко предложение за ходене на кино или на концерт, защото не ви е до това. Прекалено сте заети: ще си седите вкъщи и ще се храните взаимно със сладолед.

►►► ВИЖ ТУК, Тайната на рождената ти дата спрямо нумерологията!

Говорите си с намеци пред други хора

Водите разговор с намеци в присъствието на други хора. „Не забравяй, че трябва да... нали ме разбра. – Мхм, днес ли? – Може и утре, основното е да успеем преди това”. Надявам се, че не сте агенти на чуждестранна служба за разузнаване, и сега не ме грози опасност заради това, че без да искам схванах шифрограмата?

Наричате се с лигави имена пред други хора

Пред хората се наричате "мечо"„зайче”, „бебче” и тем подобни „туци – муцита”.
Пред хората се наричате "мечо"„зайче”, „бебче” и тем подобни „туци – муцита”.

Не дай си боже приятелите ви да забравят имената ви и да започнат така да се обръщат към вас: „Зайче и Бебче, подайте ми солта, ако обичате”.

Прекалявате със селфита

Правите си по сто снимки заедно по време на всяко едно излизане от вкъщи. Вашите приятели вероятно мислят си това: "На всичкото отгоре и срещам всеки ден по сто от очарователните ви селфита в социалните мрежи. А и е наистина отегчаващо да ви чакам докато се снимате на всеки ъгъл, когато се разхождаме заедно."

►►► ВИЖ ТУК още 9 дразнещи неща, които двойките правят!

Без причина започвате да се карате пред други хора и после се сдобрявате

Изведнъж да се скарвате. Е, кой сега ще ми помогне да намеря втората си половинка? Кой ще залива интернет пространството с общи селфита, напомняйки, че съществува любов на земята? Кого мога да попитам за съвет относно личния си живот? Абе я бързо започвайте да се целувате – и марш да се сдобрявате!


Виж ощеНово в Cosmo